maandag 13 februari 2017

De evenaar webshop

Bij Evenaar ben je aan het juiste adres voor een trendsettende collectie maar wel met een eigenwijze stijl zoals je die van Evenaar gewend bent. De bijzondere exotische sfeerwereld van de Evenaar. Reeds vanaf de snelweg vallen u de enorme boeddhabeelden, de levensgrote Indische gazebo’s, de palmen en de unieke kokosomheining van exotisch woon-sfeer en tuincentrum de Evenaar op.


Het is direct duidelijk, hierachter schuilt iets speciaals. Speur naar leuke betaalbare cadeauartikelen op.

Eigenwijs wonen doe je met woondecoraties, woonaccessoires en meubels van Evenaar. Bekijk snel de complete collectie. Sloophout, gerecycled blik, glaswerk en nog veel. De kaart van de Wereld munt uit in duidelijkheid en overzichtelijkheid.


Door een contrasterend kleurgebruik is de kaart zelfs op grotere afstand een perfect hulpmiddel, maar ook een lust voor het oog. Op deze pagina hebben we diverse producten samen gebracht in sfeerbeelden om je een idee te geven hoe je deze mooi kunt combineren. De oosterse markt De oosterse markt is een permanente binnenmarkt met een kleurrijk assortiment.

U waant zich direct op een verre exotische bestemming door alle geuren, kleuren en geluiden! Honderden soorten wierook vindt u hier uit allerlei landen. Tevens hebben we geen koopavond in de maanden januari en februari, de winkel sluit dan om 18. Kijk op de bamboe tuin en eekhoorn experience pagina zodat u niet voor een teleursteling komt te staan.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief van wonenmetlef. De webwinkel heeft een constante voorraad van brocante vintage en industrieel items. Deze wandkaart is zowel aan de voorkant als de achterkant gelamineerd.


De wandkaart is daardoor beschrijfbaar en afneembaar. Compleet met houten stokken, ophangkoord en ophanghaak. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Alle aangeboden soorten bamboe bij exotisch tuincentrum De Evenaar zijn volledig winterhard.


Er zijn woekerende en niet-woekerende soorten. De woekeraars kunnen begrensd worden door een rhizoombegrenzer aan te brengen en hoeven dus helemaal geen problemen te geven. Laat u van te voren goed informeren door ons.


Overigens is onze daadwerkelijke collectie artikelen vele malen groter dan dat wij in de webshop kunnen tonen.

Dit geldt vooral voor de alpaca sjaals en plaids. Je bent dan ook van harte welkom in onze shop aan de Arnhemseweg in Ede. Bel, app of mail even van tevoren om te informeren wanneer we open zijn. In de webshop en op markten verkopen ze de mooiste producten en de opbrengst daarvan gaat voor de volle 1 naar Villa Ticca. We zijn erg blij met de steun van deze dames en raden het van harte aan om een kijkje te nemen op de website.


Met elke aankoop via Kinderen van de Evenaar steun je dus direct Villa Ticca! Verlichting zorgt voor sfeer en behoort tot de meest belangrijke onderdelen van een huis. Ook vind je bij ons lampenkappen.


Voor iedere ruimte in huis is wel een geschikte lamp te vinden in de webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts