vrijdag 10 februari 2017

Airbrush muurschilderingen

Top kwaliteit en snel geleverd! HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar!


Uitstekend voor het maken van artwork, modelbouw, bodypainting en voedselversiering. Alle airbrushes vind je op beslist.

Dit varieert van muurschilderingen tot bijvoorbeeld het beschilderen van gebruiksvoorwerpen, het zogenoemde ‘costum paint’. Muurschilderingen : Een muurschildering maakt een ruimte speciaal en uniek. Onze muurschilderingen creëren precies de juiste sfeer in iedere ruimte en zijn goedkoper dan je zou verwachten. Daarnaast maken wij ook airbrush schilderijen en special paint schilderingen.


Maar ook custom painting is mogelijk, eigenlijk. Bekijk nu onze airbrush muurdecoratie ideeën en wanddecoratie inspiratie voor in de kinderkamer. De mooiste airbrush muurschildering voor in de kinderkamer!


Onze exclusieve kinderkamer muurschilderingen zijn ook nog eens verrassend betaalbaar.

Een airbrush muurschildering is toch ideaal op de meisjeskamer. Maar kleine meisjes worden ook groter. Dat vraagt daardoor om een nieuwe meisjeskamer.


En hierbij kan een leuke bijpassende muurschildering ook weer niet ontbreken. MUURSCHILDERINGEN , PANELEN, PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN, MUURSCHILDERINGEN in kinderkamers, gespecialiseerd in KINDERKAMERS EN BABYKAMERS. Ook andere stijlen dan kinderkamers.


Onderwater met Nemo of juist het bos in met Mowgli? Wat is er voor kinderen leuker dan voordat ze gaan slapen nog even te dansen tussen prinsessen? Ofwel wakker te worden in de jungle?


Voor de km´s vraag ik € ct. De grootste collectie airbrushes! Van Rembrandt naar Rock, wij kunnen het ! Urban Art' muurschildering te Hoorn, uitgevoerd in airbrush techniek. Airbrushes tegen de laagste prijzen.


Klik in foto voor vervolg. Alain Art bevindt zich in Wageningen (Gelderland), maakt gebruik van airbrush en is gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen en portretten. Hierdoor zijn er hele leuke dingen mogelijk die ook gedetailleerd uitgewerkt kunnen worden.

Glitters in de muurschildering plakken kost € 1-. Dit is daardoor ook in trek bij steeds meer kinderkamers. Belangrijk bij een muutschildering is een goede ondergrond. Wilt u een mooie muurschildering laten maken in uw huis of tuin?


Of wilt u de slaapkamers van uw kinderen opvrolijken met een prachtige schildering aan de wand? Dan bent u bij Art-Brush aan het goede adres. Art-Brush heeft een ruime ervaring in het verzorgen van airbrush opdrachten. Het begon met kleine airbrush opdrachten, zoals modelbouw, maar is uitgegroeid tot het airbrushen van grote oppervlakten zoals motoren, gebouwen, slaapkamers, cafés, enzovoort.


Ook de kleine wensen van de klant worden met zorg behandeld en omgezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts