vrijdag 7 april 2017

Logeermatras jysk

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Matrassen tegen een scherpe prijs!


WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de online folder, de laatste woontrends, winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen direct in je mailbox. Je neemt automatisch deel aan de maandelijkse verloting van de JYSK cadeaukaart t.

Dit vouwmatras kunt u uitvouwen en dan heeft u een heerlijk logeermatras voor uw logé. Wanneer u het logeermatras niet meer nodig heeft, bergt u hem weer gemakkelijk op. Zo bespaart u ruimte en tijd!


Kortom, dit vouwmatras is de ideale oplossing voor wanneer u weinig ruimte heeft! Opvouwbare matrassen zijn compact en praktisch als je logees krijgt. Bestel opvouwbare matrassen online bij Leen Bakker.


Het logeermatras varieert in dikte, materiaal en afmeting. Meer over het ideale logeermatras lees je hier!

Gratis verzending Opvouwbaar matras. Bezoek JYSK voor een goede aanbieding op alles voor uw woning. Keuze uit een grote selectie matrassen, dekbedden en meubelen voor lage prijzen op JYSK.


Goedkope matrassen voor iedere slaapwens. Een goede nachtrust is essentieel. Een matras kopen, die je hierbij ondersteunt is het halve werk. De ene slaapt heerlijk op.


Doordat een matras op de logeerkamer doorgaans minder vaak beslapen wordt dan een ‘normaal’ matras, kan er een kwaliteit komen die doorgaans niet veel gebruikt wordt. Over het algemeen wordt het traditionele polyether matras vaak verkocht als logeermatras. Kwantum, daar woon je beter van!


Wij zijn op zoek naar een logeermatras die niet zoveel plek inneemt als het niet gebruikt wordt. We hebben gedacht aan een opblaasmatras, maar mijn moeder vind die zo koud. Heeft iemand een goed idee? Tip: dit logeermatras is ook ideaal als poef te gebruiken voor op de kinderslaapkamer.


Gemakkelijk en klein op te bergen. Dit logeermatras heeft een comfortabele schuimstofkern en is veelzijdig te gebruiken Het matras kan in elkaar geklapt. Bij ons vind je comfortabele, stevige en heel betaalbare logeerbedden en bedbanken.


Van opklapbedden tot bedden met ingebouwde opbergruimte.

Inklapbaar vouwmatras 65x190cm blue sky heb je niet genoeg ruimte en krijg je logees op bezoek? Dan is dit opvouwbare matras. Dit matras kunt u voor uw logé neerleggen en na het slapen kunt u het opvouwbaar logeermatras weer netjes opbergen in de bijgeleverde opbergzak. Krijgt u op korte termijn logees?


Logeerbedden zijn handig als je bezoek blijft slapen of opa en oma op de kinderen past. Een logeerbed kopen doe je online op leenbakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts