vrijdag 7 april 2017

Kristallen karaffen

Bekijk ons unieke assortiment karaffen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Specialistisch advies nodig? Kies uit 1producten vanaf € 75. Voordelig online een karaf kopen bij Kristalglas. Een karaf is een sierfles die wordt gebruikt tijdens een etentje.


In een karaf wordt wijn (of iets sterkers) geserveer maar ook water. Karaffen zijn vaak fraai vormgegeven. Kristallen karaffen worden ook wel gegraveerd of nog mooier gestraald.


Handgemaakte kristallen wijnglazen maar ook bijzonder fraaie champagneglazen, whiskyglazen en kristallen karaffen gemaakt op ambachtelijke wijze in vele vormen en maten vindt u in onze uitgebreide collectie.

Helder kristal in combinatie met een subtiele vormgeving geven de kristallen glazen niet alleen een fraai uiterlijk. Decanteer uw wijn of water uit een unieke karaf , handgemaakt bij Royal Leerdam Crystal. Van klassiek tot modern, passend in elk interieur! Twee 19e eeuwse grote, zware, geslepen kristallen karaffen.


Te koop twee grote zware mooi geslepen kristallen karaffen. Kristalshop is de leverancier voor luxe producten van kristal en kristalglas. Met een karaf schenk je bijvoorbeeld wijn of water op een sierlijke manier in tijdens het eten. Schitterend transparant kristal of handmatig gegraveer geslepen door middel van rad gravures. Al onze kristallen karaffen zijn voorzien met een massieve kristallen stop.


De meest gangbare kristallen karaffen zijn, de wijnkaraf, whiskykaraf en scheepskaraf, waar ook complete sets met kristallen glazen verkrijgbaar zijn. Vandaag bestel morgen in huis! Ze hebben een inhoud van liter.


De karaffen hebben een goed sluitende stop in hetzij glas, kristal of kurk, afhankelijk van het design van de karaf zelf. Sommige karaffen hebben zilveren halzen met bijbehorende glazen stop of dop. Bij deze kristallen karaf hebben we ook kristallen glazen met hetzelfde slijpsel een prachtige combi!


Kastje met kristallen karaffen en kristallen glazen € 1000. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland.

Op zoek naar een simpele karaf zonder teveel poespas, dan heeft Blokker voor jou een basic plastic karaf voor een hele scherpe prijs. Toch op zoek naar wat meer luxe? Alle karaffen vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Zware kristallen bewerkte whisky karaf Timesquare 25cm hoog en 10cm breed met een inhoud van 800ml.


Gemaakt van hoogwaardig kristalglas. U kunt kiezen uit een kristallen karaf met en zonder afsluitende dop. Serveert u ook sterke drank, dan komt het goed uit dat in een kristallen karaf whisky heel fraai uitkomt.


Bovendien blijft de bijzondere smaak van deze drank goed behouden in de karaf. Al is een karaf nog zo breekbaar, als persoonlijk cadeau, of als relatiegeschenk kan een gegraveerde karaf eigenlijk niet meer stuk. Glas of kristal symboliseert niet voor niets helderhei eerlijkheid en zuiverheid.


Ontwerp zelf uw gravure, of doe dat samen met ons. Dan graveren wij voor U de karaf. Hoe het werkt weet ik niet maar de stalen kogeltjes - en dat is wat het potje Bottle Cleaner bevat - schuren tijdens het schudden de karaf in een wip schoon. De Bijenkorf verkoopt de magische spul voor € 6. KARAF met Hollands zilveren montuur, stop en voet W.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts