vrijdag 14 april 2017

Spatplaat keuken glas

Maak van je huis een thuis. De mooiste natuur afbeeldingen. Houdt uw keuken mooi en netjes. Prachtig en functioneel spatscherm! Spatschermen voor levensgenieters. Veel maten, altijd full colour.

Mooie afbeelding als spatscherm. Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland.


Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om je keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreem gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft.


Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden.

Kies uit de vele ontwerpen en maten. Geef je keuken een compleet andere look met onze muurtegels, wandpanelen en keukenachterwanden. Ga je voor glas , composiet of laminaat? Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas.


Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Achterwand keuken kopen bij GAMMA.


Een achterwand bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen.


Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Rondom kunt u het glas nog afkitten met een zuur-vrije siliconenkit, zodat er geen vocht en vuil achter het glas komt. Je wilt in de keuken onbezorgt kunnen koken en kunnen rommelen met potten en pannen. Niet ieder glas is daar geschikt voor.


Het glas moet tegen een stootje kunnen en tegen hitte.

Daarom werken we bij Glasbestellen. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten. Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Een keuken achterwand kiezen, welke is geschikt en wat kost het?


Waar moet je zoal op letten bij de aanschaf? Wij nemen de meest voorkomende oplossingen en materialen graag even onder de loep. Vraag het aan via de website! Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vestigingen door heel Nederland.


Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Vandaag bestel morgen in huis. Een spatwand in glas oogt heel minimalistisch en modern. De hoge glansgraad zorgt voor een weerspiegeling die de keuken groter doet lijken en het licht weerkaatst.


Ook het werkblad kan in glas gemaakt worden waardoor het één geheel vormt met de spatwand. Een glazen spatwand wordt gemaakt van gehard veiligheidsglas zodat het stootvast is. Spatplaat glas achter fornuis met foto zout In het Nederlandse plaatsje Geldrop is deze moderne keuken afgewerkt met een spatplaat van glas achter het fornuis. De spatplaat is voorzien van een foto met verschillende soorten zout. De doorzichtige spatwand staat mooi in iedere keuken.


Of je net een nieuwe, moderne keuken hebt, of nog prima vooruit kan met een wat oudere keuken. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Glas leent zich uitstekend voor keuken glas. Als werkblad en achterwand van keukens. Gehard veiligheidsglas is vijf maal sterker en kan de thermische spanningen van het kookgedeelte dan ook eenvoudig verdragen.


Dit glas is uitvoerbaar in vele kleuren en designs. Als keukenglas passen wij dit glas niet alleen toe als glazen werkbla maar ook. Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn maatwerk. Bij Zambala moet je niet kiezen uit vastgelegde formaten die je dan zelf moet liggen verzagen. Alle hoogteverschillen tussen de keukenkasten en de dampkap worden door ons uitgevoerd zonder extra kosten zodat je één naadloos paneel ontvangt.


Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Glas is een originele en duurzame mogelijkheid voor de achterwand.


Met onze unieke collectie. Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken. Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden.


Je kan namelijk kiezen voor blank glas maar glas kan ook gespoten worden in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts