vrijdag 23 januari 2015

Bastasol zonwering & outdoor living

Bekijk de beste Social Deals in Drenthe! Bestel Zonwering bij fonQ. Ontspannen genieten op terras of balkon. Beschermd tegen hinderlijke zoninval, maar ook tegen wind en regen.


Bastasol zonwering & outdoor living

Geen situatie is hetzelfde. Dus zal de oplossing in maatwerk worden gevonden. Een bedrijf dat gericht is op service en denkt in oplossingen. Dus ook een goede leverancier voor moeilijkere gevallen.


Het assortiment is doordacht en veelzijdig. Snelle reactie op vragen, goed benaderbaar. Bastasol levert oplossingen op maat!


Naast de bekende zonweringproducten leveren en monteren wij ook terrasoverkappingen, garagedeuren, shutters en natuurlijk alle typen insectenhorren. Een zonnescherm op maat voor uw raam, balkon of terras. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, ook beantwoorden wij graag al uw vragen! Een gezond en aangenaam leven begint immers thuis. Wij hebben onze producten onderverdeeld naar de toepassingsmogelijkheden.


Dan is een vrijstaande buiten zonwering misschien iets voor u. Liever een klassieke uitstraling? Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing! Kies dan voor een markies.


Een mooie locatie, met voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de showroom. Rotterdam vind je hier op Gemeentewijzer. Wij bedenken voor elke situatie een passende oplossing”, vertelt eigenaar Ron den Braber.


Of het nu gaat om zonwering , terrasoverkappingen, horren of rolluiken er is genoeg keuze. Eigenaar Ron den Braber: “Waar nodig maken we alles zelf op maat in onze werkplaats. Wat dat betreft zijn wij nog een ambachtelijk bedrijf, maar wel in een modern. Tijdens je adviesgesprek in de winkel maak je kennis met onze soorten raambekledingen, de verschillende materialen en dessins. Natuurlijk komen ook de bedieningsmogelijkheden aan bod.


Bastasol zonwering & outdoor living

De klant moet jarenlang zorgeloos plezier kunnen beleven van de geleverde producten. Het zoeken naar een kwalitatief goede en betaalbare oplossing voor elke situatie, is onze tweede natuur. De inkoop, verkoop, import, export en montage van zonweringen , alarmsystemen, zonnepanelen en producten gericht op buitenleven alsmede aanverwante producten. In de jaar van ons bestaan hebben wij een goede naam opgebouwd.


Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop bij alles wat wij doen. U moet immers jarenlang zorgeloos plezier beleven aan de door ons geleverde producten. Top Search Queries: bastasol zonwering outdoor zonwering outdoor living ligbedden met zonneluifel bij thuis op voor een bezoek zoekt kunt vrijblijvend een afspraak.


Bezoek onze showroom voor zonwering , rolluiken, raamdecoratie, ligbedden, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts