dinsdag 20 januari 2015

Horizontale paneelgordijnen

Bekijk het gehele assortiment paneelgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Alle paneelgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. Raamdividers, spelen met vorm en kleur.


Transparante paneelgordijnen bieden een goede lichtinval en daarnaast kunt u genieten van het uitzicht.

Een half transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Wat maakt een paneelgordijn zo uniek? Graag presenteren wij U de gehele collectie in onze showroom. Door het combineren van kleuren, stoffen, diverse gradaties van transparantie en horizontale ‘tussenlatten’ kun je het geheel een eigen karakter geven. Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen die strak hangen en langs elkaar kunnen schuiven.


De baleinen zorgen ervoor dat de panelen mooi strak blijven hangen en bieden extra stevigheid. De horizontale jaloezieën worden bediend door middel van een trekkoord en tuimelstang (1 25mm) of trek- en tuimelkoord (3 5 mm). De bedieningszijde is naar keuze: gescheiden, links of rechts.


Hewo, het merk raamdecoratie levert innovatieve raambekleding.

Alle raamdecoraties op maat met een A merk kwaliteit tot onder de winkelprijs. Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers. Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer! Een paneelgordijn is ideaal als laag-over-laagoplossing voor het raam, als scheidingswand of om een open opbergoplossing te verbergen.


Hoe hang je de gordijnen dan op? Heel eenvoudig met het nieuwe ophangsysteem van IKEA: VIDGA. Met dit systeem creëer je verschillende ophangmogelijkheden voor je rol- en paneelgordijnen. Paneel- en rolgordijnen zijn ook goed te combineren. Hierdoor heeft u een uniek paneelgordijn en creëert u een optimale afstemming binnen uw interieur.


De panelen kunnen worden gemaakt van gordijnstof als ook van rolgordijnstoffen. Panelen gemaakt van rolgordijnstoffen vertonen een strakker hanggedrag. Panelen kunnen ook worden voorzien van houten of aluminium horizontale. Met de horizontale jaloezie van mm creëer je een subtiele uitstraling terwijl de horizontale jaloezie van mm een robuuste uitstraling geeft.


Personaliseer jouw horizontale jaloezieën met een bijpassend ladderband of stijlvolle koof. Horizontale jaloezieën zijn misschien wel een van de oudste vormen van raamdecoratie, maar met de huidige opties helemaal terug van weggeweest. Door de verschillende opties in lamelbreedte, materiaal en afwerking, creëer je snel een jaloezie die helemaal naar jouw wens is.


Afwerking met een mooie koof is ook mogelijk. Zo kun je ze gebruiken als raambekleding, scheidingswand in een ruimte en als decoratie.

Maar ook voor ramen van schuifpuien of hele grote raampartijen vormen deze gordijnen een praktische en mooie oplossing. Wil je nog meer weten over paneelgordijnen , het opmeten van de ruimte of over het laten plaatsen van paneelgordijnen ? Deze baleinen zijn dunne horizontale glasvezel latjes in het paneelgordijn. Kom dan eens langs in één van onze winkels.


We laten je graag zien wat we voor jou in huis hebben. Onder het genot van een kop koffie of thee word je uitgebreid geadviseerd door één van onze adviseurs. Raamdecoratie op maat en ideeën als je raamdecoraties online gaat kopen.


Mooie raambekleding voor het inrichten van je huis. Deskundig advies Gratis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts