dinsdag 20 januari 2015

De ijssel verf

De ijssel verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Deze producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestem zijn eenvoudig aan te brengen met verfroller of kwast en bieden u een optimale bescherming van uw eigendom. En de blanke Dubbel UV wordt al jaren als beste getest door de ANWB.


Verfschilderen is een webwinkel die voorziet in het leveren van verven en benodigdheden voor het onderhoud van uw boot. Inclusief advies voor de verwerking. Een volledig overzicht van alle De Ijssel verf. Online winkels en winkels bij jou in de buurt die verf verkopen op Vergelijk. De Ijssel Coatings voert een groot assortiment producten voor het onderhoud van uw schip.


Zeer bekend om zijn kwaliteit is de double coat. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit en de eigenschappen van de producten zorgen ervoor dat deze gemakkelijk te verwerken zijn. Vul uw adres en de radius waarbinnen u wilt zoeken, selecteer dealer of verkooppunt (of beide) en klik vervolgens op de knop “Zoek Lokaties”. Op het kaartje worden de resultaten getoond. Eventueel kunt u een routebeschrijving naar het verkooppunt van uw keuze opvragen.


Ook wel bekend als de zogenaamde DD lak. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller. Bekendste primer is de IJssel ZF Primer, een epoxy primer voor zowel onder als boven water. Kan toegepast worden op vrijwel alle nieuwe ondergronden.


De IJssel double coat is een twee component polyurethaan lak. Let u ook op de IJssel HB Coating, een High Buil waardoor u een lekker dikke laag aanbrengt, goed voor de bescherming. Deze kan in liter verpakkingen ook op kleur (ral-kleuren) voor u gemengd. Groothandelsprijzen de ijssel verf in onze webshop.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Klik op de advertentie voor de link naar de online winkel. De Jong Behangwereld BV uit Capelle aan den IJssel nabij Rotterdam. Al snel werd er ook begonnen met de verkoop van verf en behang.


De lak geeft een zeer hoge glans en een professioneel resultaat. Ook na langere tijd (enkele jaren) laat de lak zich goed polijsten waardoor eventuele beschadigingen en krassen eenvoudig kunnen worden gecorrigeerd. Double Coat DD lak wordt boven de waterlijn gebruikt. Voor onderwatercoatings kunt u kijken bij onze bootonderhoud producten. Het begon allemaal in een bescheiden bedrijfspand aan de Hollandse IJssel.


De ijssel verf

Met behulp van een riemschijf werden meerdere machines aangedreven waardoor circa kilogram per dag aan verf gefabriceerd kon worden. Hier treft u ons assortiment verf aan. Wij verdelen ons assortiment onder per categorie. Doordat de juiste lakken in de juiste categorie staan kunt u gemakkelijk uw gewenste product vinden.


Mail ons gerust voor een uitgebreid advies. Producten getagd met de ijssel verf. TH Capelle aan de IJssel Verf en Wonen Ochten B. Tevens wordt polyester giethars gebruikt voor functionele of kunstzinnige gietingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts