vrijdag 16 januari 2015

Pet tegen de zon

Shop Zone tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Online op hoedshop ontdekken en 1dagen omruilen en een korte levertijd.


Ontwerp unieke, op maat te maken Petjes. Pet Jack Wolfskin Baseball Cap Dark Steel.

Deze mooie basic Baseball Cap van het outdoormerk Jack Wolfskin is ideaal voor momenten dat u bescherming zoekt tegen de zon en regen. De stof is waterdicht maar ademen ideaal als u hem draagt in de brandende zon. Hierdoor blijft de pet koel. Leuk petje voor kinderen in legionair model, 1 katoen. Het kinderpetje heeft een lange flap in de nek voor extra bescherming tegen de zon en een elastische band met stopper om de maat aan te passen.


Kinderpetten met flap voor bescherming tegen de zon. Hét nadeel van de pet ten opzichte van de hoed is dat de klep maar aan één kant schaduw geeft. Dus óf de ogen, óf de nek.

De muts, van oudsher gemaakt van wol of bont, is bedoeld als middel tegen de kou en niet tegen de zon. De muts volgt, in tegenstelling tot de hoed en de pet die van zichzelf vorm hebben, de vorm van het hoofd. De Sun Hat is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen tijdens uw reizen. Desert cap Deze comfortabele, luchtige, lichtgewicht pet beschermt hoofdhui oren, gezicht en nek tegen verbranding. De nekflap is afneembaar en de pet is in maat verstelbaar door middel van de sluiting achterop.


De grootte kan met een metalen gesp aan de achterkant worden aangepast. Het gestikte logo op de voorzijde doet denken aan de wortels van het merk. Zo beschermt het je tegen zon en is het je beste vriend wanneer je kampt met Was een pet ooit bedoeld als bescherming tegen kou, zon en regen. Nu is de pet steeds meer een vast onderdeel in het modebeeld. Klassieke petten in een haltertopjes, petten zonder klep, hoeden, truckerspetjes, heren-en damesondergoe hotpants, g-strings, pakken ter.


De zomerse kwaliteit dankt de pet aan het katoen dat door het geïntegreerde UV-filter uitstekend beschermt tegen de zon. Ook qua kleur is de muts prima uitgerust voor de zomer. Door zijn uit zes panelen opgebouwde vorm zorgt hi. Deze Oakley pet is afkomstig uit de Tinfoil-serie is zeer fijn in warmere buitentemperaturen. Doordat de pet gemaakt is van katoen zorgt deze voor een fijne bescherming tegen de zon én is deze ademend.


Bovendien is de pet gemaakt van elastisch materiaal.

Voor de dames zijn er prachtige, moderne strohoeden voor op het stran dat wil zeggen strandhoeden met een brede, nonchalant vallende rand. De rand beschermt zowel het hoof het gezicht als de nek tegen de zon. Dankzij het luchtdoorlatende materiaal voelt de hoed ook op warmere dagen lekker koel aan.


In koelere en winderige periodes kan je beter voor wat dikker en waterdichte petten van Gore gaan. In de winter is een warme microfleece hardloopmuts het beste. UV-bescherming Naast dat een hardloopcap je kan beschermen tegen wind en regen, kan het je ook nog eens beschermen tegen de zon ! Zoek daarom naar een pet die UV-protectie heeft. De aantrekkelijke vorm van deze hoogwaardige bandanacap van McBURN wordt extra dynamisch door de zomerse all-over print. Bijzonder aan dit hoogwaardige model is de royale ronde klep die goed beschermt tegen uv-stralen en verblinding.


De opvallend grote strik op de achterzijde zorgt voor het optische evenwicht. Koop je Zonnehoeden en petten online bij Decathlon. Veldpet met nekbescherming.


Maat: Er zit aan de binnenkant van de pet een elastieke ban waardoor de veldpet op verschillende maten hoofd past. De pet met klep is gemaakt van 1 katoen. Ons assortiment bevat namelijk UV-werende dames zonnehoeden die niet alleen mooi zijn, maar je ook een uitstekende bescherming bieden tegen de schadelijke invloeden van de zon.


Als extra bescherming is een pet of hoed geen overbodige luxe. Een hoofddeksel houdt de zon weg van je gezicht en voorkomt zonnebrand of dat misselijke ‘te-veel- zon -gevoel’. Draag een pet of hoed die liefst ook je nek beschermt.


Hoe breder de rand van de hoe hoe meer schaduw in je gezicht valt en hoe beter dus de bescherming. Hoeden, petten , mutsen voor heren. Wilt u ook wel eens de deur uit als uw haar een keer niet heeft gedaan?


Geen probleem, uw favoriete pet koopt u gewoon in de onlineshop van Hoedshop. Of u nu met vrienden naar het voetbalstadion gaat of met uw familie een tuinfeest viert – het juiste hoofddeksel maakt uw outfit helemaal af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts