donderdag 8 januari 2015

Blackout gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen!

Een black-out stof is een stof die1 lichtdicht is. Deze stoffen worden gekozen wanneer er totaal geen licht door mag komen. Black-out gordijnstoffen zijn gecoat met een acrylaat waardoor de stof lichtdicht is.


Deze acrylaat coating is gevoelig voor zonlicht. Het verschil tussen deze twee soorten gordijnen lijkt door de naam klein, maar is groot! California is een premium collectie met de beste kwaliteit.


Als je kiest voor black out gordijnen dan kies je voor gordijnen met volledige verduistering. Dan moeten de omstandigheden wel goed zijn. Een goede nachtrust begint met een donkere en geluidsarme slaapkamer en dus met de verduisterende gordijnen van Larson.

Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum. Deze gordijnen zijn verduisterend én geluidsweren waardoor je langer kunt uitslapen dan ooit tevoren. Geen lichtstraal komt jouw slaapkamer nog binnen.


Gordijnen kunt u bestellen door de maten in te voeren en aan te geven of het in meerdere gedeeltes moet. Welke plooi of juist op ringen. Ado en Artelux en Your Edition en veel meer.


U kunt het allemaal aan geven. Larson - Luxe blackout gordijn met ringen – donkergrijs 1. Deze blackout gordijnen zijn verduisteren geluidswerend en verbeteren hierdoor je slaapomgeving. Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen natuurlijk ook perfect voor alle andere ruimtes in huis! De voordelen zijn eindeloos. Deze prachtige gordijnen zijn isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Larson Blackout Gordijn (1x 250) Geef je kamers een luxe uitstraling en leg de basis voor een goede nachtrust met deze prachtige gordijnen.


Met een voering wordt je stof beter beschermd en hangt het gordijn vaak mooier. Goed uitgerust wakker worden? Een gevoerd gordijn kunnen we alleen maken met een enkele of dubbele plooi.


Larson Kant-en-klaar gordijnen koop je eenvoudig online bij bol.

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Blackout gordijnen zijn 1 verduisteren er komt geen licht door. De stoffen zijn dan aan de achterkant voorzien van een coating, die er voor zorgt dat er geen licht door de stof komt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Algemene tips voor het opmeten van uw gordijnen : - Gebruik een metalen rolmaat voor het opmeten van de hoogte en de breedte. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Meet de volledige maat in keer om fouten te voorkomen. Houd bij het opmeten rekening met uitstekende delen zoals raamhendels, grepen of deurknoppen.


De black-out wordt veelal als gordijn gebruikt vanwegen de modieuze kleuren en het mooie soepel vallende materiaal. Bovendien kunnen we dan ook gelijk voor je opmeten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verkeerde afmetingen. We nemen alles voor je uit handen.


Veelgestelde vragen over verduisterende gordijnen Is elk gordijn verduisterend? Feitelijk wel, al onze gordijnen kun je namelijk tijdens het bestellen voorzien van een verduisterende voering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts