maandag 19 januari 2015

Hanging basket intratuin

Hanging basket intratuin

Groot aanbod hanging baskets hier! Hanging baskets voor de laagste prijs. Op zoek naar de Intratuin hanging basket D cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Hanging basket intratuin

Kruiden in de tuin: van haag tot hanging basket. De hangende basket zelf is een mandje gemaakt van metaal. In deze basket leg je een kokosvel waar je dan weer je plant in kunt zetten.


Het kokosvel zorgt ervoor dat er geen aarde op de grond valt en kokos neemt water op. Wees wel voorzichtig met teveel water als je de hanging basket binnen wilt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin.


Lobelia is een fris en vrolijk plantje met heel veel meestal blauwe, maar ook roze en witte bloemetjes. Lobelia wordt in de tuin vooral gebruikt als borderplant, maar doet het ook goed in een terrasbak of hangmand. De rankende lobelia’s vragen eigenlijk gewoon om een hanging basket. Ze houden van zon, maar laat de grond zeker niet uitdrogen! Hiermee wordt een mand bedoeld waarin bloemen en planten worden opgehangen.


Deze hanging basket hang je aan de pergola, schutting, gevel of aan overhangende takken van die mooie boom in je tuin! Zo fleur je de verloren hoekjes in de tuin op. Een hanging basket doet het zowel op een zonnige als schaduwrijke plaats: u kuntimmers uw plantkeuze hierop afstemmen.


Hanging basket intratuin

Zorg wel dat hij zoveel mogelijk uit de wind hangt en gebruik een stevige bevestiging. Onderhoud Het succes van uw hanging basket staat of valt met de verzorging. Nature hanging basket groen bij Tuincentrum. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Voorgevormde kokosinlegger met waterkering voor hanging basket , Øcm.


De kokosmat houdt het vocht goed vast en voorkomt dat de plantaarde snel uitdroogt. Bij deze hangmand krijg je er meteen de bloemen bij. De hangmand is voorzien van kunststof hangplanten met blauwe en roze tinten. Nog iets: hang je de basket heel dicht tegen de muur, dan kan deze door wind tegen de muur aan schuren.


Je hanging basket én je planten kunnen daardoor kapot gaan. Zet de hanging basket met een draadje vast aan de muur, zodat de mand niet rond kan draaien. Je zult zien dat vogels er mos uit zullen halen om er een nest van te bouwen. Bij Intratuin Zevenhuizen in Zevenhuizen kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.


Onze fleurige plantenbakken en hanging baskets passen vlekkeloos in het stedelijk concept. Daarom hebben we ze vernoemd naar dynamische wereldsteden. Het zijn ook echte wereldmodellen!


CITYFLOWER biedt u een aantrekkelijk all-in concept aan, waarbij wij u al het onderhoud uit handen kunnen nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts