maandag 26 januari 2015

Plankje keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een plank aan de muur is de ideale opbergplek voor spullen die je vaak gebruikt.


Of die je graag laat zien natuurlijk. Bij IKEA houden we van opbergen, dus het assortiment wandplanken is groot. We hebben ze zelfs met lades.


Je maakt ze makkelijk maar stevig aan de muur vast met de plankdragers.

Richt je keuken in zoals jij dat wilt. Je droomkeuken heb je zo samengesteld met onze keukenlades en keukenplanken. Multifunctioneel Wandrek Rond - Keuken Muurrek Met Planken Industrieel - Bakkersrek Zwart - Metaal Hout. Robuuste, ruwe steigerhout planken in je keuken zorgen voor een industrieel, vintage, rustiek of landelijk accent.


Een strakke gelakte plank zorgt voor een meer moderne uitstraling. En met een lichte houtsoort kun je prima een Scandinavische sfeer neerzetten. Ook met de keuze van je accessoires kun je een uniek tintje aan je keuken toevoegen. Elke plank is voorzien van een stoere gravure die je zelf kunt kiezen uit onze gravure bibliotheek of zelf aanlevert. Personaliseren is natuurlijk nog leuker.


Elke plank is een aanwinst voor je keuken , een juweeltje voor je keukentafel en bovenal een uniek, persoonlijk en creatief cadeau. In deze keuken komen vintage en industrieel samen. Het prachtige oude pand zorgt voor een fijne karakteristieke sfeer. Planten in de keuken zijn hier niet direct nodig om het geheel wat meer sfeer te geven.


Die heeft de keuken zelf al. Maar de grote planten en de strakke potten vormen wel een mooie brug tussen de twee stijlen. Overal is wel plek voor deze mooie oplossing en opberger in één! De planken worden op maat gemaakt van diverse soorten oud hout, nieuw eiken of oude wagondelen.


Een houten wandplank in de keuken is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte.

Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke. Onze blinde houten wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens , werkkamers, slaapkamers en winkels. Een praktische opberger of het begin van jouw eigen museum. Vol met keukenspullen, foto’s of boeken: Een plank is een eyecatcher en handig tegelijk.


Op een keukenplank geschilderd in schoolbordverf kun je mooi je boodschappen kwijt. Wanneer je de plank in dezelfde kleur als de muur schildert, lijkt deze haast onzichtbaar. Bevestig een wandplank in de keuken en je hoeft nooit meer te zoeken naar de oregano, dille of peper.


Je bewaart je messenset, koffiekopjes en kookboeken er gemakkelijk naast op de plank. Creatief met wandplanken Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem. Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft. Een zwevende houten wandplank wordt veel gebruikt in de keuken.


Voor het etaleren van olijfolie flessen, kookboeken of weckpotten, en meer! Voor elk budget een keuken die naar meer smaakt en goed blijft smaken door onze unieke en veelgeprezen garanties. Onze medewerkers verstaan hun vak en zijn meesters in het creëren van onvergankelijk keukenplezier. Door MEER KEUKEN voor elk BUDGET.


Handig en mooi - bevestig plankjes in de keuken zonder boren. Waarom hang je niet simpelweg een of meerdere plankjes op, waarin je altijd je spulletjes bij de hand houdt? Ik heb een open keuken en door de plank is de keuken voor mijn gevoel meer betrokken bij de woonkamer. Voor de styling van de plank wilde ik er dan ook niet alleen maar keukenspullen of servies op zetten, maar het meer als een decoratief element zien dat de keuken en woonkamer met elkaar verbindt. Wij bieden complete keukens.


En hebben meer dan 1modellen! Mooie keuken planken wandplanken plank. Cm voor in een keuken of voor andere doeleinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts