vrijdag 30 januari 2015

Deurbeslag jaren 30

Deurbeslag jaren 30

Kwaliteit voor de beste prijs! Creëer Een Stijvol Interieur Met De Collectie Van Loftdeur, Benieuwd? Vind jaren deurbeslag het nu op Kensaq. Leuk dat je interesse hebt in ons retro deurbeslag ! Alles, van retro deurklinken tot retro wc sloten, wordt door onszelf ontwikkeld.


Wij hebben hierbij gekozen voor producten die duurzaam zijn met die echte jaren uitstraling. Bekijk ook eens onze bijzondere deurstoppers en raamuitzetters. Interieurs uit de jaren herken je direct aan hun prachtige stijl en bijzondere details. Glas-in-lood ramen, brede kozijnen en hoge plafonds geven de huizen een unieke sfeer.


Woon of werk je in een jaren of jaren pand? Van jaren deurbeslag tot het immens populaire Ton-model, bij Klassiekdeurbeslag. Het iconische jaren deurbeslag komt zoals de naam al doet vermoeden oorspronkelijk uit de jaren dertig van de twintigste eeuw. Dit was een periode dat kwaliteit in een hoog vaandel ston het was ook een tijd waarin de klassieke stijl met extravagante versieringen een beetje passé was voor zowel consumenten als voor designers.


Deurbeslag jaren 30

Trapleuninghouders jaren oude modellen sleutelgat model. Bij retro- deurbeslag vindt u een ruime collectie in oude en antieke modellen trapleuninghouders. Jaren deurbeslag Nostalgie met warme houttinten. Ons jaren deurbeslag is stijlvol afgewerkt met houten middenstuk in ronde vorm.


Voor buiten gebruik kiest u voor een bijpassend middenstuk van RVS of zwart gecoat. Onmisbaar beslag voor een jaren sfeer! JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Ruim drie decenia zijn we als familiebedrijf reeds actief in de interieur- en meubelbranche als groothandel voor interieur-, meubel- en bouwbeslag.


Deurbeslag (klassiek) koop je bij Klassiekdeurbeslag. Meer dan vijfendertig jaar leveren wij een groot assortiment aan kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!


Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm. De jaren bouwstijl is populair. En dat is niet voor niets. Het geeft een tijdloze uitstraling waarop je niet snel uitgekeken raakt.


Veel nieuwbouwwoningen worden in de jaren dertig stijl gebouwd. Deze stijl kenmerkt zich door minimalistische en strakke details. Wij vinden de jaren deurkruk veruit de mooiste versie, daarom zijn we trots dat we deze Ton 4deurkruk van ebbenhout met geborsteld nikkel aan mogen bieden aan onze klanten. Met dit WC slot heb je een mooi stukje deurbeslag. En ook al is het een typisch jaren design, het komt ook in een modern interieur helemaal tot zijn recht.


Ons deurbeslag is te verkrijgen in diverse stijlen, zodat u deze volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Binnen deze rubriek kunt u onder andere artikelen vinden als deurknoppen, sloten, scharnieren en deurstoppers. Alles wat u maar kunt bedenken als het gaat om deurbeslag kunt u hier terugvinden. Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart ebben-hout. U ziet sierlijk deurbeslag van veschillende vormen en tijdperken die toegepast werden op diverse soorten deuren, zoals paneeldeuren.


Deurbeslag jaren 30

Meer dan 1jaar ervaring staan garant voor gedegen vakkennis. Een bijzonder assortiment met uitsluitend elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, van uitmuntende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts