donderdag 22 januari 2015

Plakplastic badkamer

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast.


Ruim assortiment Badkamer.

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Eenvoudig online bestellen. Plakplastic over lelijke tegels heen plakken, super idee! Met Betonverf een oude badkamer helemaal opgepimpt.


Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Tegelstickers kopen bij Plakfolie Webshop? Afgelopen weekend (pasen) hebben we dan eindelijk de caravan naar ons stekje in Zeeland gebracht.

Maar goe het was wel een uitgelezen kans om met de badkamer aan de slag te gaan. UniekeStickers produceert hoge kwaliteit raamfolie geschikt voor vochtige ruimten. Onze raamfolie kan worden gesneden of bedrukt met ieder wensbaar patroon of kleur. Kies uit een breed assortiment voor alle kamers in huis, zoals raamdecoratie in je badkamer of raamdecoratie in je woonkamer.


En zit jouw gewenste maat raambekleding er niet tussen? Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Raamfolie of plakplastic kun je ook decoratief gebruiken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven.


Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon. Meer privacy met raamfolie. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Bestel direct online of bezoek één van. Met de volgende tips plak je het helemaal bubbel vrij.


Wil je inkijk in huis voorkomen? Badkamer Tegels Ontwerpen Badkamer Klein Wastafels Douche Ontwerpen Moderne Badkamers Badkamerideeën Kleine Badkamers Wc Decoratie Douche. Het plaatsen van het folie is een precies werkje, neem hier voor de tijd en zorg dat er geen luchtbellen onder het plakfolie blijven zitten.


Het anti inkijkfolie is ook zeer geschikt voor de badkamer ramen.

In de badkamer wil je graag wat privacy. Maar dat lukt niet als mensen je van buiten door het badkamerraam kunnen zien staan douchen. Ons raamdecoratiefolie is het antwoord! Hiermee beperk je de doorkijk enorm en verhoog je je woongenot.


Onze tegelstickers zijn bedoeld om te plakken op wandtegels. Van bijvoorbeeld een keuken, toilet of badkamer. Zo drukken wij de motieven met professionele printers en voorzien we iedere print van een beschermende coatinglaag. Daardoor zijn deze stickers 1 waterproof en helemaal UV werend.


Statisch klevende stickers en stickers met lijmlaag in elk gewenst formaat leverbaar. Vierkant of rechthoekig, dekkend of transparant, voor wand of vloer, voor binnen of buiten, losse stickers of stickersets. Waterbestendig, dus ook te gebruiken in de douchecabine.


Hiervoor had ik katoenen gordijntjes, die vielen wel mee qua schimmel maar de print kon niet tegen de zon. Dat zag er na een paar jaar ook niet meer uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts