vrijdag 30 januari 2015

Matte lakverf

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.

De matte lak van Perfection koolstof zwart is een duurzame lak van topkwaliteit voor het afwerken van alle soorten materialen binnen en buiten. De lak is geschikt voor hout (meubelen, ramen, deuren en dergelijke), ferro- en non-ferrometalen (ijzer, staal, gegalvaniseerde oppervlakken, zink), schilderbare kunststoffen, metselwerk, beton en gips. Lakverf is de eindlaag van het schilderwerk. Er bestaat lakverf op waterbasis en lakverf op alkydharsbasis. Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak. Matte lakverf van de STGD Collectie.

Mooie matte lakverf in groentinten van Stapelgoed. Deze verf is makkelijk te verwerken, mooi voor op deuren en kozijnen, of tover je lievelingskast om tot een eyecatcher met deze mooie verf. Na het verbreken van de zegel en het openen van het blik is het niet mogelijk om de verf te. De matte Houtlak van Histor Perfect Finish is kras- en slijtvast, waardoor je je over beschadigingen geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm.


Geef je kozijnen, deuren en meubels een mat eindresultaat met de matte houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Een matte lakverf geeft een rustieke uitstraling aan een interieur. Verf met meer glans laat zich doorgaans wat beter reinigen en bij toepassing buitenshuis is de duurzaamheid van glanzende lak beter vanwege de specifieke bestanddelen in glanslakken.


Wijzonol geeft uitleg over lakverf. Advies en tips over het gebruik van lakverf vind je op deze pagina. Deze heeft een matte uitstraling,. Mat , zijdeglans of hoogglans verf?


Muurverf en lak is verkrijgbaar in verschillende glansgraden. Van extra mat tot hoogglans: iedere glansgraad zorgt voor een andere uitstraling.

Naast het uiterlijk, verschilt ook de manier van onderhoud per glansgraad. In heel veel kleuren en merken. Sigma S2U Nova Matt is een ideale matte lakverf voor binnengebruik. Het product is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen.


Een hoogwaardige keuze voor een watergedragen dekkende lakverf , met een mooie matte uitstraling. Copperant maakt daarvoor gebruik van een plantaardig bindmiddel en natuurlijke grondstoffen, waardoor het bovendien een duurzame keuze is. Wat weet jij over matte verf? Camoufleert goed oneffenheden in de ondergrond. Dit is een verf op terpentine basis.


Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Dit geeft een strakke en rustige uitstraling. De glansgraad wordt uitgedrukt in een percentage. Zo heeft een matte verf een glansgraad van ongeveer tot. Nu weet ik dat er sinds kort matte lakken bestaan ook voor op het houtwerk.


Maar ik bedoel gewoon matte lak van Flexa of Histor ofzo. L) × × Vul het te bestellen aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts