dinsdag 13 januari 2015

Steigerhoutbeits white wash

Steigerhoutbeits white wash

Bestel snel jouw verfspullen. Vind white wash als je nu zoekt. Ik heb deze beits gekocht na dat ik eerst al wat andere beitsen had gebruikt met een mindere ervaring. Ik was een beetje sceptisch maar wat een fijn spul!


Op nieuw steigerhout is het in 1x wit of een andere kleur. Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw- en oud steigerhout. Bij andere middelen was dit wel anders. White Wash steigerhoutbeits. Het geeft een wit accent en is voldoende voor circa 7. Voor het beste effect en de beste bescherming adviseren wij (minimaal) lagen toe te passen.


Na uur stofdroog, na uur overschilderbaar. Verol steigerhoutbeits is een witte, top kwaliteit beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het accentueert de houtnerf, beschermt uw tuinhout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend.


Steigerhoutbeits white wash

Tenco steigerhoutbeits is een transparante beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Wat zijn de specificaties? Kalkwas en kalkpasta zijn bijvoorbeeld vormen van white wash. Deze zorgen beide voor een nóg transparantere finish.


We gaan de bekendste varianten white wash bij langs: 1. Bewaar het blik bij voorkeur op de kop. Zoekt u steigerhoutbeits , dan bent u bij Klusspullen. De houtbeits Tuinhuis van Hubo is een transparante beits die zowel UV- als weersbestendig is. Deze beits is gebruiksklaar en zeer eenvoudig aan te brengen met een.


Steigerhoutbeits white wash

Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten.


Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Afname Per: Stuk Kleur: Transparant Korte beschrijving: Transparante beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Accentueert de houtnerf en beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. De alkydhars beits geeft een goede langdurige bescherming en is tevens geschikt voor alle andere soorten zachthout. Je steigerhout meubels worden echte blikvangers met een wash.


Een beits op waterbasis waarmee je de houtnerf accentueert en je meubels een trendy en decoratieve afwerking geeft. Wash is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en eenvoudig aan te brengen met een blokwitter of kwast. Verkrijgbaar in grey, white en andere prachtige kleuren. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Hermadix steigerhoutbeits is milieuvriendelijk Hermadix heeft hart voor mens en milieu, ook bij de productie van deze steigerhoutbeits.


Steeds meer mensen staan bewust in het leven. Ze hebben oog voor het klimaat en leven verantwoord. Ook Hermadix heeft hart voor mens en milieu. Wilt u het hout extra goed beschermen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts