donderdag 29 januari 2015

Gekleurde folie voor ramen

De grootste keuze auto raamfolie. Bestel nú eenvoudig op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


De lampenfolies zijn zelfkleven lichtdoorlaten 30cm breed en rekbaar met een (haar)föhn.

Gekleurde lampen folie kopen of lichtsterkte dimmen? Lampenfolie wordt gebruikt voor zowel een sfeervolle kleurverandering als het dimmen van oogverblindende lichtsterktes. Met onze gekleurde folie creëert u de meest prachtige kleureffecten of glas-in-lood effecten. Elke saaie of sfeerloze ruimte krijgt gelijk meer karakter en uitstraling door het gekleurde folie.


De folie is zeker niet alleen maar geschikt voor bedrijfspanden. U kunt natuurlijk ook elke ruimte in uw woning opfleuren met gekleurd folie. Je vindt in onze collectie gekleurd folie voor binnen met een breedte van 45cm en gekleurd Aslan folie dat je ook buiten op ramen kunt plakken.

Het Aslan raamfolie is 125cm breed. Glasfolie in effen kleuren zie je heel veel bij kantoren en bedrijfsgebouwen. Vaak zijn in dit geval alle ramen van een uni Ral kleur folie voorzien. Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan.


Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas. Wij verkopen ook gekleurde doorzichtige kleeffolie voor op ramen. Onze professionele zonwerende folies zorgen hiervoor. Van een koeler, comfortabeler interieur tot vermindering van fel zonlicht en behoud van de kleuren, onze folies brengen onmiddellijk vele voordelen met zich mee waar u ook op de lange termijn van profiteert. In tegenstelling tot wat we denken, laten ramen enorm veel warmte door.


Zoek je verduisteringsfolie voor ramen ? Wij hebben verschillende verduisterende raamfolie soorten. Het zonwerende folie en de doorzichtig gekleurde raamfolies werken verduisteren terwijl je toch het zicht naar buiten blijft houden. Wil je je ramen tegen licht afschermen?


Gebruik dan het verduisteringsfolie van Aslan DFP25. Folie voor buiten, volop keus!

Of je het folie aan de binnen of buitenkant plakt maakt in dit geval niet heel veel uit. Het folie is namelijk bestand tegen regen. Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring.


Raamfolie kopen is dus een evenwaardig alternatief voor elke raamdecoratie, zeker omdat je bij GAMMA ruim kan kiezen. De maximale lengtes kunnen, afhankelijk van het merk, tot mtr aan stuk zijn. Lange of volle rollen folie bieden we bovendien aan voor aantrekkelijke prijzen. In breedte variëren de foliematen van 4 6 tot 1cm.


We bieden folie aan van merken zoals dc fix, patifix, gekkofix en lineafix. Verduisteringsfolie voor ramen is een voordelig en perfect alternatief voor bijvoorbeeld shutters, rolgordijnen of lamellen. Al deze oplossingen laten altijd licht door, dit kan zorgen voor onprettige situaties, verduisterende raamfolie is de voordelige optie om de zon en de schadelijke invloeden van zonlicht buiten te houden. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Indien gewenst kunnen wij het gehele raamfolieproject voor u begeleiden. Van inmeten, ontwerpen, fabriceren tot aanbrengen van de raamfolie. Daarnaast kun je gemakkelijk je interieur van een nieuwe look voorzien. Kies de gewenste vorm en afmeting, we snijden het graag met Zwitserse precisie voor je op maat.


Een laatste optie voor de afwerking van je PVC- ramen zijn profielen die gekleurd zijn in de massa. Dit betekent dat er kleurpigmenten zijn toegevoegd aan de PVC-massa. Zo wordt een profiel in zijn meest zuivere vorm ontwikkeld. Dit in de massa gekleurde assortiment bevat naast de klassieker verkeerswit ook een afwerking in crème wit en lichtgrijs.


PVC ramen en deuren zijn in tal van kleuren verkrijgbaar. Elke kleur heeft zijn eigen RAL-kleurcode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts