maandag 19 januari 2015

Fotolijst veren

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.

Specialistisch advies nodig? Glazen fotolijst met metalen ketting in een mooie antiek messing finish. Beide kanten van het fotolijstje zijn van glas, waardoor de lijstjes ideaal zijn te gebruiken om bijv. Veerkunst Moodboards Mooie Huizen The Office Lets Go Veren Creativiteit Werkjes Interieurs.


Baby Name Birth Date Frame. Personalised White Feather Wall Hanging Frame Plaque. Zo zacht als een veertje Onze veren zijn heerlijk zacht en bovendien prachtig ter decoratie.

Plaats de losse veren in een fotolijst of een stolp en uw klant heeft een originele accessoire! Hilgré laat zien in deze DIY hoe je een fotolijst een nieuwe look kunt maken met veren ! Zoals je ziet kun je hiermee een leuke. Luxe glazen lijst met zwart frame (zink) van Fabrikten!


Dat ziet er niet alleen leuk uit maar dan blijven je veren ook langer mooi. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Leg vervolgens de achter-plaat weer in de lijst, draai en klem de veren weer vast. Draai het ingelijste werk om en controleer zorgvuldig op eventuele achtergebleven stofdeeltjes of andere ongerechtigheden. Mochten er toch nog verontreinigingen zichtbaar zijn, demonteer dan de lijst, maak opnieuw schoon, en zet weer in elkaar.


De keuze is groot en voor de prijs hoef je het niet te laten. Op die manier zou je de decoratie in principe kunnen aanpassen aan elk seizoen. Er is toch niets leuker dan je huis opnieuw inrichten met kussens, fotolijsten , kaarsen en andere tierelantijnen.


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.

Deze pin is ontdekt door April Gross. Kies uit 1producten vanaf € 95. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een mooi geheel maakt deze glazen fotolijst met vier prachtige veren van de parelhoen.


Combineer deze met een mooie (land)kaart of poster van ons eigen label ØH en maak er een speels plaatje van aan de muur. Je kunt de fotolijst aan de muur hangen om een leuk effect te creëren. De ketting maakt het mogelijk het lijstje gemakkelijk op te hangen.


Fotolijsten van Umbra zijn net even anders. De fotolijsten zijn niet alleen in een mooi jasje gegoten, ze zijn ook functioneel. Handgemaakt frame voor uw unieke foto. Online shop: Veren door kleur, veren door soorten, zeldzaam veertje , boa, juwelen in veren , bloemen in veren , franjes in veren , creation hat, leder bloemen, kant.


Met normaal mm glas of polystyreen. MDF achterwand bevestigd met V-clips or pivot veren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts