donderdag 29 januari 2015

Behang stoer

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Ben je op zoek naar een stoer of leuk behang voor in de jongenskamer? Er is echt van alles op de markt in de behangwereld.


Stoer behang of met dieren? Jungle behang of vintage blauw behang ?

Bekijk de scherpe prijzen en het ruime aanbod van BehangUitverkoop. Dit behang staat ook gaaf in een babykamer. Bij sloophout is elke plank uniek en heeft het zijn eigen geschiedenis. Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart.


Studio Ditte heeft dit vertaald naar stoer behang. Super leuk en stoer jongens behang nu online bestellen bij Behangkoopjes. Laagste prijsgarantie en snelle levering!


Een overzicht van onze verschillende kollektie`s behang en fotobehang voor de jongenskamer.

Zoek je een origineel en stoer … € 2 € 95. ESTAhome - maak je huis gezellig! Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Behang voor de jongenskamer is zeer veelzijdig.


Motieven in behang zijn er met grote sterren of juist kleine sterren, kleurrijke strepen of juist zwart-wit, stippen opvallend of juist heel rustig. Jongensthema`s zijn stedelijk zoals muren, graffiti, steden en transport zoals auto`s, vliegtuigen en boten. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.


Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn stoere materialen. Metaal, grof hout, bakstenen, beton.


Behang direct uit voorraad leverbaar tegen een échte scherpe prijs. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang. Hiermee geef een jongenskamer een stoere look!


De verzendkosten van het behang is € (pakketpost Post-NL).

Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Uniek kinderbehang en fotobehang uit eigen studio. Bekijk onze stoere collectie behang kinderkamer en behang babykamer. Wandlamp auto behang studio Ditte kinderkamer jongen stoer.


Het auto behang brengt je terug naar uitbundig speelplezier. Opa`s, vaders en zonen hebben met veel pret. Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang.


Kies bijvoorbeeld voor een behang met een print van Nijntje die het goed doet op iedere jongens- en meisjeskamer. Geef de ruimte een te gek industrieel tintje of ga voor een gaaf sport thema. We hebben stoer jongens behang gespot bij kinderbehangenzo.


Het stoere jongens behang heeft vele thema’s zoals: auto’s, voetbal, ruimtevaart, graffiti, jungle, leger enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts