vrijdag 16 januari 2015

Sigma flexidur zk prijs

Bekijk ons assortiment en Bestel! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Voor 20:uur bestel morgen in huis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Hiermee voert u effectieve, duurzame houtreparaties uit, bij temperaturen tussen de 10°C en 30°C. Toepasbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C. Voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout.


Daarnaast is dit blijvend elastische reparatiemiddel ook geschikt voor lamineren en voor het afdichten van scheuren. Dit minimaal minuten en maximaal uur laten indringen. Overtollig materiaal verwijderen.

Luchtinsluitingen moeten worden voorkomen. Het product is makkelijk verwerkbaar. Geschikt voor: buiten Schuurbaar na: ca. Afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is blijvend elastisch en krimp -en dampvrij.


Herstellen van noesten en harsgangen. Te gebruiken bij het afdichten van kopse stukken en onbeschermd hout. Ook geschikt voor het herstel van oppervlakkige scheurvorming aan liggende delen.


FLEXIDUR REPAIR sigma flexidur repair is een duurzame, sneldrogende, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor kleine reparaties. Flexidur WK is bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie. Gebruik dit reparatiemiddel ook voor het afdichten van scheuren en openstaande houtverbindingen.


Duurzaam, snel drogen tweecomponenten epoxy reparatiemiddel. Voor het snel en duurzaam herstellen van kleine gebreken (tot mm) in hout. Het afdichten van scheuren in hout en het herstellen van aangetast hout door lamineren. De Flexidur ZK is vernieuwd daarom nu halen = betalen. Sigma flexidur sv online kopen?


Alle benodigheden voor uw klus!

Of kies nvt (niet van toepassing) of onbekend. Productinformatie wordt afgewisseld door meningen uit de markt, achtergronden over ondernemerschap en technische tips over verfgebruik. Dit maakt het eenvoudiger het juiste product te selecteren.


Daarbij zijn de verschillende producten soepel te mengen en te verwerken waardoor de reparatie eenvoudig is uit te voeren. Dit is professionele latex. Meer van liter donker blauw. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts