vrijdag 30 januari 2015

Badkamer spiegel met radio

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.

Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Een radio in de spiegel geïntegreerd dus nooit meer saai in uw badkamer ! Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Mooie heldere TL verlichting geïntegreerd in de Radio spiegel.


Deze radio spiegel TL verlichting is een modern design voor uw droom badkamer. Ook kunt u eventueel spiegel verwarming erop aansluiten. Deze badkamer spiegel met Bluetooth is namelijk een geweldig product!

De spiegel heeft een ingebouwde speaker die eenvoudig via Bluetooth verbonden kan worden. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Met deze spiegel is het nooit meer saai in de badkamer. Ook zit er een klok in de spiegel , dan heb je de tijd altijd bij de hand.


Deze moderne spiegel is een echte toevoeging aan de badkamer. Met de verlichting zorg je tevens voor een harmonieuze. Een spiegel met verlichting geeft je badkamer nét dat beetje extra luxe.


Tegelijkertijd ontstaat door het licht een prettige en fijne sfeer in je badkamer en kun je jezelf beter zien. Het licht zet je aan en uit met een aparte schakelaar in de spiegel. Een LED spiegel voor in de badkamer is er grofweg in opties: een rechthoekige spiegel met. Liever een andere design spiegel met muziek?


Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ben je op zoek naar een spiegel met radio ? Dan speel je via Bluetooth ook jouw favoriete radiozender af. Muziek in badkamer creëer je gemakkelijk met. Vind de beste selectie badkamer spiegel met radio fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit badkamer spiegel met radio voor de dutch luidspreker.


Bij een spiegel met verwarming kunt u denken aan een element dat achter de spiegel wordt of is geplaatst. Dit element zet elektriciteit om in warmte en zorgt ervoor dat de spiegel altijd condensvrij blijft.

De spiegels in deze categorie zijn allemaal voorzien van spiegels met verwarming. Als de lampen in uw badkamer niet voldoende of juist te fel zijn, kunt u kiezen uit ons aanbod van badkamerspiegels met verlichting;Hier is de verlichting reeds ingebouwd. U heeft de keuze uit TL- en LED verlichting.


In ons assortiment vindt u ook modellen met een radio erin, die kan worden bediend via aanraking van het spiegeloppervlak. Hierbij kunt u denken aan een spiegel voor de badkamer die voorzien is van geïntegreerde verlichting al dan niet met een fraai klokje dat in het spiegelglas is verwerkt. Als bijzonder gadget heeft Hornbad ook een spiegel met radio , wat wilt u nog meer? Ochtends bij het wakker worden uw favoriete muziek bij het tanden poetsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vergelijk alle merken badmeubelen. Badmeubelen in alle uitvoeringen! Zet met dit spiegel nieuwe accenten in uw badkamer.


De randen zijn gepolijst en de spiegeldikte is mm. De verlichtingsbesturing wordt comfortabel door een touchschalter. Megadump Dalen, dé sanitairwinkel voor uw badkamer , tegels, toilet of douche.


Een hoekje is beschadigd maar is wel op te lossen. Luister naar muziek onder de douche met de Konig HAV-SRdoucheradio. Badkamer spiegel met verlichting en radio. Deze vrolijke accessoire voor in de.


Een gewone, simpele badkamerspiegel zonder verlichting en verwarming. Zoek je een extra grote badkamerspiegel, een ronde spiegel , een staande spiegel , toiletspiegel of houten spiegel ? Veel succes en plezier met het zoeken van je. Tegeldepot heeft een badkamerradio voor elk budget! Op een scherp geprijsde badkamerradio met zuignap kunt u altijd luisteren naar uw favoriete radiozender. Dankzij de handige zuignap kunt u deze waterdichte badkamerradio eenvoudig aan de muur bevestigen.


Het is niet nodig om de spiegel eerst schoon te vegen of te wachten tot de condens uit de badkamer verdwenen is. Dankzij de badkamerspiegels met verwarming kunt u er meteen weer gebruik van maken. Spiegel met verwarming en verlichting.


De badkamerspiegels met verwarming beschikken in de meeste gevallen ook over verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts