dinsdag 27 januari 2015

Keukenachterwanden tegels

Bestel of kom langs in Dalen! Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Dan is het een goed idee om de achterwand van de keuken met tegels te bedekken.


U kunt dan voor de keukenwand nog kiezen tussen kleine mozaïektegels en iets grotere tegels. Andere opties zijn een granieten achterwan een natuurstenen achterwan een achterwand van RVS, kunstsof of glas of een simpele egale kleur (stuuken en verven). Een fantastische tegel als je van 3D en exclusiviteit houd.

Keukenachterwanden van verschillende materialen. Welke stijl je keuken ook heeft - modern, landelijk of minimalistisch - bij ons vind je wandpanelen de altijd passen bij je keukenstijl. Dat bepaalde tegelsoorten ouderwets zijn geworden, betekent niet dat tegels helemaal niet meer kunnen. Juist op het gebied van tegels zien we hele mooie trends.


Welke tegels uw voorkeur ook hebben en wat de stijl van uw keuken ook wordt, Tegelmegashop. Wij spreken liever niet over ‘goedkope keukentegels’, maar bieden topkwaliteit en A-merk tegels voor de beste prijs! Een keukenachterwand van aluminium is zeer hoogwaardig en geeft je keuken een frisse, nieuwe en moderne look. Eenvoudig schoon te maken, verkrijgbaar tot een breedte van meter.


Alles over keukenachterwanden.

Betegelen is en blijft een prima keuze voor keukenwanden, omdat tegels vochtbestendig zijn en gemakkelijk schoon te maken. Mooi en functioneel zijn ook achterwanden van aluminium, laminaat of glas. Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht.


Prijzen variëren van €2tot wel €20per mafhankelijk van de kwaliteit die u wenst. Aangezien het aanbod in tegels groot is kunt u veelal wel voordelig tegels inkopen. Het loont dus ook om meerdere offertes op te vragen.


Ook zijn er online tegel stunters die goede kwaliteit tegels leveren voor zeer scherpe prijzen. Tegels zetten is bovendien een vak apart: de vlakverdeling, het zagen en het haaks- en vlak zetten luistert erg nauw. Als je na enkele jaren uitgekeken bent op een kunststof keuken achterwand , dan kun je het complete wandpaneel in één geheel demonteren en de nieuwe achterwand weer op dezelfde plek monteren.


Waterink Keukens werkt samen met JOS tegels en VT Wonen tegels. Stenen en Betonnen tegels. Wij bieden u hiermee een breed assortiment aan waaruit u uw keuze kunt gaan bepalen.


Voor elk type keuken hebb. Meer over tegels : tegels achterwand keuken. Muurverf (WAPEX) Tegenwoordig worden achterwanden ook vaak met muurverf behandeld. Bekijk meer ideeën over Keuken, Keukens en Keuken.


Schitterende glazen keukenachterwanden met superscherpe fotoprint.

Onze eigen ontwerp afdeling maakt de achterwand zoals jij hem wilt hebben. Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs. Keuken achterwand ideeen zoals achterwand keuken verven. U kunt de achterwand van uw keuken op meer manieren bekleden. Kijk voor ideeën eens in de bouwmarkt en vraag ook naar de mogelijkheden van verschillende soorten verf.


Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden. Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal. Ook de achterwand van je keuken kun je in een nieuw jasje steken – het liefst helemaal in lijn met het werkblad. Op die manier kun je in een handomdraai lelijke oude tegels verbergen achter een strakke nieuwe nisbekleding. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop.


Met onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts