maandag 12 januari 2015

Brona behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Omdat wij niet zo goed wisten welk behang het beste bij ons interieur paste, mochten we de behangboeken met onze favorieten mee naar huis nemen. Maar ook toen twijfelden we nog.


Rolhor, plisséhor, inzethor, vaste hor, hordeur… er zijn zoveel varianten die op maat worden gemaakt. De meeste varianten hebben ook keuze in profielkleur en in gaaskleur. Denk dan aan het verven van de muren, want zo heb je voor relatief weinig geld toch een nieuwe uitstraling.


Wij staan al jaar bekend als laagdrempelige woonwinkel met bekende topmerken voor de volledige inrichting van je huis. Of het nou om verf, behang , vloeren of raamdecoratie gaat, wij bieden een breed aanbod en voorzien je van vakkundig advies. Ook voor de uitvoering kun je bij ons terecht dankzij onze professionele stoffeerders.


Behang kan zo veelzijdig zijn. Een textiel look of gevlochten uiterlijk met prachtig gouden glans, een subtiel getekende pauwenveer of geraffineerd bloemenpatroon in diepe blauwe, okergele of zilveren tinten. Kies jij voor een muur met de fluwelen afwerking van krijtverf, of kies je juist voor een statement met een gaaf behang ? Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Het behang kan niet worden geretourneerd aan de fabriek dus zal moeten worden weggegooid.


We proberen dat altijd duidelijk te communiceren. Het staat met grote stickers in de behangboeken, het staat op elke kassabon en we streven ernaar dit tijdens het gesprek waarin de verkoop van behang uit de boeken plaatsvindt aan de orde te stellen. Verkoop van verf, behang , gordijnen, raamdecoratie, gereedschap, vloerbedekking en tapijt. Resultaten van zoekmachines! Het begon allemaal bij het verffabriekje annex schildersbedrijfje dat Hans Brouwer startte aan de Hoenderparkweg.


Brona behang

Later werd dat een detailhandel in verf en behang. Een team van enthousiaste medewerkers staat dagen per week klaar om u van dienst te zijn met advies en inspiratie. Decokay Brona Apeldoorn decokaybrona. Steden, dieren, bloemen en meer.


Voor behang (de behangshop), vloerbedekking (tapijt), verf (Flexa), zonwering, raamdecoratie (gordijnen, lamellen, luxaflex) en de nieuwste woontrends kunt u altijd terecht in van onze vestigingen. Voor onze nieuwbouw woning in Apeldoorn wij hebben besloten om bij Brona vliesbehang en jaloezieën te bestelen. In de winkel wij hebben een geweldige adviezen gekregen van de Reinalde.


Nu is onze huis zit het modern en sfeervol uit. Bedankt Brona voor goede servies! Geïnspireerd door de grandeur van de natuur heeft behang de mogelijkheid om een kamer naar nieuwe hoogtes te brengen.


Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Speciaalzaak voor verf, gordijnen, behang Enschede.


Brona behang

Op zoek naar bijvoorbeeld verf, gordijnen of behang in Enschede? De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts