maandag 19 januari 2015

Dienblad rvs

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.

In dit overzicht vind je RVS dienbladen. RVS staat voor RoestVastStaal, vaak wordt RVS aangeduid als RoestVrijStaal. RVS is een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof en heeft als eigenschap dat het relatief eenvoudig te bewerken is tot gebruiksvoorwerpen zoals dienbladen , maar toch sterk genoeg om lang mee te gaan. Voor dit dienblad is ontwerper Georg Jensen geïnspireerd door technische moderniteit, elegantie en functionaliteit.


Dienblad Georg Jensen Matrix RVS. Het dienblad heeft een opvallend en minimalistisch design met een unieke uitstraling. Met de twee handvatten kunt u het dienblad.

Toevoegen aan Verlanglijst. Onze RVS dienbladen zijn hooggepolijst afgewerkt, wat een vleugje raffinement geeft aan de wijze waarop u voedsel en drank aanbiedt. Dit RVS dienblad is met zijn diameter van maar liefst 49cm een echte toevoeging in elke stijlvolle ruimte van het huis.


Gebruik het dienblad om drankjes of hapjes op. De beste dienbladen voor lage prijzen. Rvs serveerblad met pvc anti-sliplaag ø cm. Een dienblad is naast praktisch ook decoratief te gebruiken. Hierbij heb je veel keus in materiaal zoals hout, kunststof, melamine en rvs.


Ook zijn dienbladen in bijna iedere kleur verkrijgbaar. Wil je liever een hippe print of leuke afbeelding? Zo is er voor iedere stijl en iedere toepassing een passend exemplaar. Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten.


Kies uit 1producten vanaf € 25. Serveer uw drankjes nu in dit ronde dienblad. Schalen en dienbladen voor de perfecte tafelsetting.

Altijd een sfeervolle, gedekte tafel, daar kan je alleen maar van dromen, toch? Met ons assortiment schalen en dienbladen komt deze droom sneller dan je denkt tot werkelijkheid. Want voor iedere woon- en keukenstijl hebben we bijpassende schalen en servies. Voeg toe aan verlanglijst Voeg toe aan vergelijklijst.


Diverse topmerken Horeca kwaliteit Veel korting. Er zijn ronde dienbladen met of zonder opstaande rand en u vindt bij HorecaRama ook horeca dienbladen met andere afmetingen zoals vierkante of rechthoekige. De voordelen van ronde dienbladen. Ronde dienbladen ziet men veel in de horeca en daarom geeft een rond dienblad een vertrouwd gevoel voor zowel gasten als personeel.


De meeste winkels hebben slechts een beperkt assortiment dienbladen en het vinden van het juiste dienblad vereiste een speurtocht langs de verschillende categorieën en afdelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts