woensdag 14 januari 2015

Vintage interieur inspiratie

Vintage interieur inspiratie

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


De grootste vacaturesite voor de bouw. Retro design meubelen passen ook prima in een modern en Scandinavisch interieur. Vintage interieur inspiratie.


Bij vintage interieur gaat het vooral om meubelen een nieuw leven geven. Een vintage interieur spreekt tot de verbeelding. Het is de laatste jaren ook steeds populairder bij het grote publiek.


Bekijk meer ideeën over Interieur , Ideeën voor. Inspireer jezelf en bekijk een vintage interieur. Bekijk de mooiste vintage interieurs , kijk binnen in de verschillende binnenkijkers die we met jou delen, doe tips op voor het inrichten van een vintage interieur , lees over de nieuwste materialen, de leukste adresjes voor het vinden van vintage en interieur trends op het gebied van vintage.


Wat voor woonstijl je ook kiest, vintage en nieuw combineren wonderwel. Officieel is vintage minimaal jaar ou maar de term wordt ook gebruikt voor alle tweedehands meubels en accessoires die je op markten tegen komt. Ze zijn gemaakt van materialen die duurzaam zijn en hierdoor nu nog steeds goed te gebruiken zijn. Q heeft een ruim assortiment retro producten. Bekijk bijvoorbeeld de retro banken, stoelen of woonaccessoires en creëer jouw eigen retro interieur.


Wil je meer inspiratie over hoe je een retro interieur kunt inrichten? Neem een kijkje in ons online inspiratiemagazine en haal veel inspiratie uit de artikelen en beelden. Hoi, mijn naam is Marielle en in deze webshop deel ik mijn vintage schatten met jou!


Ik rij het hele land door opzoek naar de mooiste vintage meubels en accessoires voor je interieur. Tips voor een vintage interieur. Oude, leren jassen van het Amsterdamse Waterlooplein tot glazen lampen en houten dressoirs met de karakteristieke look van meer dan dertig jaar geleden.


Schatzoeken naar vintage accessoires voor je huis! Ik doe het maar al te graag. Regelmatig struin ik rommelmarkten af of bezoek ik een leuke kringloop! Je komt er altijd met de meest bijzonders spullen vandaan. Het leuke aan vintage is dat je het zelf gemakkelijk een update kan geven.


Geef het een likje verf, verander de pootjes of verander de greepjes. Doe wat je zelf leuk vindt! Ik ga mijn best doen om je hier een klein beetje mee te helpen, lees gauw verder en doe inspiratie op voor een vintage interieur ! In een vintage interieur zie je veel hout. Kan jij wel een flinke dosis inspiratie gebruiken?


Vintage interieur inspiratie

Lees dan mijn 5x vintage interieur tips. Zo valt de rode kleur in het interieur direct op! Hun vintage servies heeft verschillende thema’s zoals fruit, insecten of vogels en verschillende stijlen zoals steampunk, pastel of zwart en wit. Voor ieder wat wils en heel bijzonder om te geven én krijgen.


De slanke poten van de wandmeubels, tafels en stoelen die zo typerend voor de retro woonstijl uit de jaren zijn, zijn ook weer terug te vinden in het moderne retro interieur. Juist door deze vormgeving lijken meubels minder kolossaal en creëer je een open en transparant interieur. Inspiratie voor je nieuw interieur : ideeën verzamelen. Wanneer je van plan bent om je interieur een make-over te geven, is het belangrijk om eerst een concept uit te werken.


Verzamel zoveel mogelijk inspiratie en haal materiaal- en kleurstalen op bij lokale doe-het-zelf zaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts