vrijdag 16 januari 2015

Canvas decoratie

Jouw foto op canvas wanddecoratie printen? Eigen foto op canvas printen? Populaire wanddecoraties van hout. Kleurechte prints op linnen. Geleverd in 3-werkdagen.


Luxe acrylaat, prachtig resultaat.

Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook perfect als decoratie in de woonkamer, hal of badkamer. De NISSEDAL wandspiegel is tijdloos en is zowel verticaal als horizontaal op te hangen.


En als je de spiegel monteert met scharnieren kan je sleutels en andere kleine spulletjes op haken erachter verstoppen.

Deze materialen zijn dus zeer geschikt om cadeau te doen. Heb je een leuke foto van jou en een vriendin? Laat deze dan afdrukken op bijvoorbeeld een canvas doek. Zo heb je een origineel en persoonlijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.


We beginnen met ons hoofdproduct, namelijk canvas. Een canvasdoek is misschien wel de meest bekende muurdecoratie. Vele huishoudens hebben er één aan de muur hangen.


Dit is ook niet gek, want canvas past goed in iedere interieurstijl. Door de simpele, maar toch hippe uitstraling ben je altijd verzekerd van een mooie decoratie aan de muur. Versier de wanden van je keuken met mooie decoratieve afbeeldingen geprint op hoge kwaliteit canvasdoek. Wat dacht je van het recept voor de perfecte Tequila Sunrise. Of kruiden en specerijen in de prachtigste kleuren.


Ook moderne en abstracte afbeeldingen zitten in ons assortiment zoals de canvas met daarop kunstig gefotografeerde vorken. Kan je kantoorruimte of ontvangstruimte wel wat meer sfeer gebruiken? Door de ruimte aan te kleden met leuke decoratie kom je al een heel eind.


Laat bijvoorbeeld een leuke foto drukken op canvas of op hout en je creëert heel gemakkelijk een gezelligere sfeer. Maak hieronder een keuze uit onze canvas en wand decoratie. De perfecte decoratie voor aan de wand: een foto op canvas !

Jouw eigen foto op canvas , ook wel foto op doek of foto op linnen genoem is op dit moment misschien wel de meest populaire manier om je foto aan de muur te hangen. Bij een foto op canvas is een lijst overbodig. Haal met Wall-art de natuur in huis met de prachtigste natuurbeelden geprint op hoogwaardig canvas doek. De mooiste dierenafbeeldingen zoals een majestueus hert, stoere leeuwen of een trotse uil in hun natuurlijke omgeving.


Het blauw van zeegezichten, het groen van planten en bomen of de prachtigste bloemen in alle mogelijke kleuren. Direct leverbaar en Gratis verzending! Ondanks dat we van origine canvas producten aanbieden, hebben we onlangs ook diversen schitterende functionele houten kamerschermen en Tuinschermen in ons assortiment opgenomen. Deze heeft namelijk een mooie natuurlijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Door de glans van het materiaal komen de kleuren hier krachtig op uit.


Echt trendy zijn de foto op hout en foto op aluminium. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Het wordt al eeuwen gebruikt door schilders en geeft daardoor een klassieke look. Een foto op canvas kan dan ook, afhankelijk van je huiskamer en woondecoratie, erg leuk staan. Het is mogelijk om een moderne canvas print te kiezen. Canvas prints kopen bij HORNBACH.


Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkhei dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-werkdagen (maandag-vrijdag).


Er zijn verschillende materialen die je kan gebruiken als muurdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een canvas of houten muurdecoratie, muurdecoratie metaal, maar ook een foto op glas is leuk om als muurdecoratie te gebruiken. Door de uitgebreide keuze kan je een mooie wand creëren met verschillende materialen matchend met je woondecoratie.


Laat een foto of een andere leuke afbeelding bedrukken op canvas en in een handomdraai creëer je een gezellige sfeer. Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie, zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers. Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past. Je eigen wanddecoratie samenstellen? Landschappen op canvas , aluminium en fotoprint Wijdse landschappen bieden een uitzicht in je huis, kantoor of wachtruimte die er anders niet is.


Zo kan je jezelf verliezen in de grootsheid van het beeld. De leukste wanddecoratie maak je zelf bij Fotofabriek! Daarnaast kun je bij forex en karton kiezen voor letters, cijfers en diverse vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts