donderdag 29 januari 2015

Ferm living wandlamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige Ferm living wandlamp op beslist. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Zo heb je een auto, vos, wolk en boom.

Ook het hertje mag niet ontbreken in deze reeks. De Air Balloon lamp heeft een breedte van 2centimeter en een hoogte van 3centimeter. Je gebruikt in de lamp twee GLED lichtbronnen, deze worden niet meegeleverd. Deze worden niet meegeleverd.


Ferm Living lampen: speels en stijlvol. Zijn leuke vorm geeft net dat beetje extra waardoor jouw kindje snel naar dromenland gaat. Je hangt hem bovendien gemakkelijk aan de muur.


Dit superleuke lampje is namelijk in de vorm van een wolk en geeft een sfeervol licht in de kamer.

Hang hem gemakkelijk op met de meegeleverde handleiding, leuk! With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Een ruime collectie van Wandlampen.


Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook werken de wandlampen op led-lichtbronnen.


De lamp heeft een breedte van 2centimeter en een hoogte van 3centimeter. Er moeten twee Gledlampen in van maximaal Watt. Er komen schroefjes en pluggen om de lamp mee op te hangen bij.


Alle Ferm living producten uit voorraad leverbaar. Gratis verzending Voor 22:bestel de volgende dag in huis Gratis retourneren dagen bedenktijd. Omschrijving van de ferm LIVING Car wandlamp. De wandlamp Car van de trendy Deense fabrikant ferm LIVING overtuigt met een speels design en prachtige kleuren.


Oh my deer, wat een leuk lampje! Stekker in het stopcontact en klaar. De lamp is gemaakt van multiplex en gemakkelijk op te hangen aan de wand.

Bestel met de laagsteprijsgarantie. Unieke eigen collectie kleine wandlampen. De Planet Wandlamp is gemaakt van multiplex en is verkrijgbaar met een afwerking van gerookt eikenfineer of lichtblauw geverfd multiplex. Om in verlichting te voorzien, zijn twee GLED-lichtbronnen benodigd.


Het design is geïnspireerd op de vorm van de gelijknamige plant, die wij beter kennen als de Aronskelk. Kenmerkend is de organisch gevormde lampenkap, die op natuurlijke wijze aan het gebogen frame hangt, gelijkend een blad aan een tak. Een serie met wand armaturen die prachtig zijn voor in de kinderkamer. De Deer wandlamp is verkrijgbaar in drie kleuren.


De wandlamp Cloud van de trendy Deense fabrikant ferm LIVING overtuigt met een speels design en prachtige kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts