dinsdag 20 januari 2015

Roze bijzettafeltje

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Al jaar uw Meubelexpert. Roze bijzettafels tegen lage prijzen. Dit roze bijzettafeltje met etages is een echte knaller.


Zet het bijzettafeltje neer naast de bank of een luie stoel. Of gebruik het als extra grote etagère voor al je high tea hapjes of taartjes. Tafeltje dat oorspronkelijk uit een setje komt.

Momenteel hebben wij uit de set nog stuks beschikbaar, een blauwe en deze roze dus. Aan het ladegreepje kun je trekken wat je wil, maar er gaat geen laatje open, zit er puur voor de leuk. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Bij KARWEI hebben we zowel bewerkte als onbewerkte houten bijzettafels. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik je bijzettafel in de woonkamer, zodat je genoeg plek hebt voor je hapjes en drankjes als je gezellig bezoek over de vloer hebt.


Sommige bijzettafeltjes kun je onder elkaar schuiven, zo nemen ze geen ruimte in als je de extra tafelruimte niet nodig hebt. Zo kan een bijzettafeltje ook prima volstaan als nachtkastje. Natuurlijk schuif je een bijzettafeltje eenvoudig aan op momenten wanneer het nodig is. Wanneer je een grote en een kleine bijzettafel hebt, kun je het kleinere tafeltje iets onder de grote bijzettafel schuiven, dit creeert een leuk effect. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een verrassende combinatie die goed uitpakt. Met dit mooie item creëer je. Een bijzettafeltje kan altijd en overal. Een handig tafeltje naast de bank, waar je wat drinken op kan zetten.

Of ter decoratie met een mooie vaas of kaarsen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een aantal tafeltjes bij elkaar te zetten en te gebruiken als een soort salontafel. Dit ronde Luigi bijzettafeltje van Zuiver heeft een bijzonder tafelblad. Salontafels en bijzettafels voor ieder interieur. Het blad van deze stevige.


Als je lekker op de bank zit heb je geen zin om voor iedere kop thee of handje chips op te staan. Koop nu en betaal pas over dagen! Of het nu een ronde bijzettafel of een vierkante bijzettafel is, zwarte bijzettafel of een witte bijzettafel. Bijzettafeltjes en salontafels in alle soorten en maten. Leuk om met verschillende soorten en afmetingen te combineren.


Kies voor een stijlvolle bijzettafel van MADE. Verrijk je interieur met een paar bijzettafels. COM en bespaar zo tot op origineel design. Bij Goossens vind je een ruim assortiment bijzettafeltjes ! Kwaliteit, voor een verrassend scherpe prijs! Multifunctionele bijzettafeltjes vind je bij Kwantum!


Met bijzettafeltjes kun je echt alle kanten op. Je kunt ze gebruiken voor de sier, als bijzettafel of zelfs als nachtkastje. Meerdere soorten en stijlen bijzettafeltjes met elkaar combineren staat bovendien erg leuk in je zithoek.


Gebruik deze tafeltjes naast uw zetel, stoel of gebruik ze als nachtkastje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts