dinsdag 6 januari 2015

Silvana mijn eerste kinderkussen

Scherpe prijzen, snelle levering! Voor een heerlijke nachtrust. Achteraf betalen mogelijk. Silvana bij Smulderstextiel. Bekijk ons unieke assortiment kinderkussens.


Silvana mijn eerste kinderkussen

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Het hoofdkussen bestaat namelijk uit een binnen- en een buitenhoes waardoor er een dooradembare tussenruimte ontstaat. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel. Dit kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf jaar. De tijk van het kussen bestaat uit twee delen: een buitenhoes gemaakt van dooradembaar 3D materiaal en een binnenhoes gemaakt van 1 katoen.


Natuurlijk mag het kinderkussen niet te dik zijn en is een goede wasbaarheid een vereiste. En wat geeft nog een geruster gevoel als uw kind er dwars doorheen kan ademen! Is jouw peuter toe aan zijn of haar eerste kussen? Dit hoofdkussen is namelijk speciaal ontwikkeld om kinderen vanaf twee jaar een comfortabel en goed dooradembaar hoofdkussen te geven, waarop je peuter veilig kan slapen. Het peuterkussen is ideaal voor uw kind.


Gebruikt uw kind een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Het kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een leeftijd vanaf jaar. Het tijk van het kussen is gemaakt van 1 katoen en de vulling bestaat uit 1 gesiliconiseerde holle polyester vezels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Silvana mijn eerste kinderkussen

Kies uit producten vanaf € 200. Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. D tijk zeer goed luchtdoorlatend. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van jouw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt.


Een kinderkussen moet een dun zacht kussen zijn, een kussen voor een kind die te dik is veroorzaakt nekklachten bij uw kleine. Mijn eerste kinderkussen , review ‘ Mijn Eerste kussen‘ is een zacht kussen dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen vanaf twee jaar. Dat laatste is een belangrijk kenmerk waar veel ouders vergeten op te letten. Met de goede dikte voor een goede, anatomisch juiste slaaphouding.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wel zo’n prettig idee als je kindje op zijn of haar buik slaapt. Kussensloop voor kinderkussen. Een kussensloop zorgt ervoor dat het kussen prettig aanvoelt op de huid en minder snel vuil wordt. Je kunt hiervoor een normale 60×kussensloop gebruiken.


Vandaag bestel morgen in huis! Dun kussen Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dooradembaar Het allerbelangrijkste waar een kinderkussen moet aan voldoen is Dooradembaarheid! Dan is hij of zij toe aan een eerste kussen.


Een dun kussen dat het hoofdje van je kindje goed ondersteund en niet omhoog duwt. Daarnaast is het kussen wasbaar op graden Celsius voor een fris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts