dinsdag 6 januari 2015

Parketlak gamma

Zoek naar cellulose lak kopen op de nieuwe KensaQ. Bij GAMMA vind je beitsen, lakken en vernis van verschillende bekende merken, zoals Rambo, Glitsa en CetaBever. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen.


GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren. Er bestaat lakverf op waterbasis en lakverf op alkydharsbasis. Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Hornbach parketlak glanzend op waterbasis overtuigd van een extreme duurzaamheid. Dankzij PU-versteviging is de parketlak bijzonder robuust en beschermt het parket tegen krassen.


Productinformatie Zeer slijt- en stootvast 1-component heldere watergedragen verf voor het interieur. Sencys parketlak is een zijdeglans parketlak voor binnengebruik, met laag gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS). Het is versterkt met polyurethaan, voor een verlengde levensduur. De parketlak is speciaal voor zwaarbelaste houten oppervlakken zoals trappen, parket en houten vloeren, plinten, lambrisering, meubeloppervlakken. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak.


Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag.


Het merk TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige. GAMMA vloerlak kleurloos mat liter is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren.


Parketlak gamma

Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd.


De kleurloze parketlak van Hermadix (7ml) is niet alleen kleurloos maar ook nog eens glansvrij. Geschikt voor het verwennen van parket en andere houten vloeren, evenals trappen en meubels. Op die manier kan jij je parket haast ongemerkt beschermen tegen slijtage en krassen. Trae-Lyx parketlakken worden graag door professionals gebruikt vanwege de hoge kwaliteit. Niet-professionele gebruikers zullen echter ook ervaren dat Trae-Lyx.


Parketlak gamma

FORTICO SEALER is een goed vullende, watergedragen 1K primer, voor rolapplicatie. De KARWEI parketlak mat kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. De lak is een transparant, waardoor de houtnerven van je vloer zichtbaar blijven en heeft een matte afwerking. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Veel gebruikt is de Glitsa Parketlak PT, een blanke lak op diamant-technologie. Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend.


Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van. Het resultaat van pionierswerk! Toen ik maandag bij de Gamma aankwam en vroeg naar de persoon die mij zaterdag had geholpen (zoals afgesproken) moest ik maar gaan zitten en wachten want hij had pauze ? Toepassing: Als slijtvaste parketlak op intensief belaste houten vloeren binnenshuis.


Producteigenschappen: Optimale slijt- en krasvastheid. Trae Lyx parketlak wordt door zowel de professionele verwerker als de doe-het-zelver al jarenlang gebruikt. De zes aflakken met hun hoog performante formuleringen vormen een gamma met een slijtweerstand en glansgraad geschikt voor elke mogelijke residentiële of commerciële toepassing. Bona Parketlak heeft een laag VOS-gehalte.


Parketlak gamma

De naam van het merk is Zweeds. Trae’ betekent ‘hout’ en ‘lyx’ staat voor ‘luxe’. Het is daarmee letterlijk de luxe keuze voor jouw hout. Te gebruiken op houten vloeren en houten meubels, afhankelijk van de producten die je kiest.


Voor een onbehandelde uitstraling. Trae Lyx Parketlak Ultra Mat behoort tot een nieuwe generatie watergedragen 1K-lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en bestand is tegen chemicaliën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts