woensdag 28 januari 2015

Harvink salontafel

De laatste salontafels trends. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt! De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Blijf niet zitten, maar neem contact met ons op voor vragen, informatie of een bestelling.


Salontafel van de familie Splinter.

Een verrijking van je interieur. Deze Splinter familie heeft een prachtig vormgegeven zichtbaar houten frame in Amerikaans noten of zwart gebeitst eiken. Het ronde blad in notenhout. Harvink Design Team Details. Een mooie harvink tafel uit de zeta serie.


Stevig, solide en van onbreekbare schoonheid. Verkrijgbaar in verschillende maten en houtsoorten. Snelle levering en gratis retour!

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Twee mooie harvink tafels uit de zeta serie. Een salontafel en een bijpassende harvink bijzettafel uit de serie zeta.


Voor nog meer accent kan het onderstel worden gelakt in zwart, aluminium en titaan. Haksteen is afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en officieel Industrieel ontwerper. De tafel heeft een rond bovenbla dat soepel over het blad draait en een praktisch opbergvak onthult. Frame: staal, afwerking geschuurd chroom of mat zwarte poedercaoting massief hout, Amerikaans noten of zwart gebeitst eiken. Harmanus Vink begon toen met zijn meubelfabriek M. Bestel eenvoudig en snel online.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Het massief houten blad wordt op intrigerende wijze door het stalen frame gedragen. Het tafelblad is verkrijgbaar in natuurlijk eiken, zwart of wit gebeitst eiken of Amerikaans noten.

Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Bent u op zoek naar een nieuwe stoel of salontafel ? Dan bent u bij Veldkamp Wonen altijd aan het juiste adres! Het merk werkt voornamelijk samen met Nederlandse ontwerpers en leveranciers van materialen.


Alles is handwerk en de meubelen worden met veel aandacht en toewijding gemaakt. De banken, fauteuils, stoelen en tafels hebben allemaal een stijlvol zichtbaar houten frame. Zo ook de Splinter salontafel met zijn houten blad en zijframe in Amerikaans noten of zwart of wit gebeitst eiken.


Dit is ook erg handig als u gasten ontvangt, waarbij dit meubel plek biedt voor de hapjes en drankjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts