woensdag 28 januari 2015

Arabia 24h servies

Geen verzendkosten boven de € 5-. Servies tegen lage prijzen. Bestel hier servies online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment serviezen.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het merk Arabia maakt onderdeel uit van de Finse Iittala groep. De volvo onder de serviezen.


Gemaakt van het oersterke stoneware. Strak vormgegeven zoals u ongetwijfeld zult merken als u een van de serviezen ziet. Het flexibele 24H servies van Arabia is ontstaan uit Heikki Orvola’s vermogen om schoonheid te vangen in eenvoud.

Arabia servies staat voor functionaliteit, is tijdloos en heel gemakkelijk in onderhoud. Koop direct deze innovatieve en functionele serviesstukken van Arabia en koop een servies voor het leven! Neem bijvoorbeeld het Arabia Lumi servies , dit valt op door het porselein met licht gestreept patroon en de speciaal gevormde oren van de kopjes. Of kijk eens bij Arabia Arctica, een servies met prachtige ronde vormen.


Arabia heeft een aantal bekende serviezen ontworpen. Zo is het Teema servies , nu een van de succesnummers van Iittala, oorspronkelijk ontworpen door Arabia. Ook het servies met opdrukken van de Moomins en Angry Birds zijn zeer populair. De eerste zijn echte collectors items geworden.


Over Arabia Arabia is één van de meest gerenommeerde designmerken van Finland. De heldere, eenvoudige vormen blijven een lust voor het oog, dag in, dag uit, jaar in, jaar uit. De naam 24H zegt het al, een servies voor elk uur van de dag. Klik op 24H om te bestellen in onze webshop. Maar Arabia serviezen zijn ook te koop bij de betere servieswinkls.


Het rustig ontwerp maakt dat dit servies uitermate geschikt is voor een mooi gedekte tafel. Ik wil graag een mooi, duurzaam servies aanschaffen - om daar hopelijk de rest van ons leven plezier van te hebben. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs.


Arabia is a pioneer of Finnish design and its designs express beauty, quality and practicality.

Dit product is oven-, magnetron- en vaatwasbestendig. Norden design verkoopt vintage serviesgoed van Arabia Finland. U vindt hier serviezen van Kaj Franck, Ulla Procopé, Anja Winquist en andere designers.


Would you set the table with classic dinnerware or more contemporary dishware ? Discover the Finnish dinnerware masterpieces by Arabia , Iittala and Marimekko or have a look at the fine porcelain dishware by the Swedish Rörstrand! Ben je helemaal hierheen gescrolld om over arabia ruska te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Er staan 3arabia ruska te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 824. Het meest algemene arabia ruska materiaal is keramiek. Vind arabia servies op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Op deze site vindt u een grote collectie gebruikt en nieuw servies. U kunt alles nu rechtstreeks via de site bestellen in onze webwinkel. Openingstijden: Op afspraak bent u altijd welkom in Prinsenbeek waar een deel van de collectie staat uitgestald in onze servieswinkel. Unieke collectie van Oud en.


Tijdloos en modern Scandinavisch servies , kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts