dinsdag 13 januari 2015

Koelkussen

Of het ook lekker slaapt, daarover zijn de meningen gelijk verdeeld. Het is in ieder geval het proberen waard voor wie op zoek is naar een koelkussen. Het is niet zo logisch, maar daarvoor moet er warm water in.


Koop alle ORIGINELE TV-producten GRATIS VERZENDING. Tel Sell Geld-terug-garantie!

Met het Koelkussen blijft uw kussen tot wel tien graden koeler. Op zoek naar een koel kussen ? Ontdek het koele hoofdkussen van Slaaptevreden. Het formaat leent zich prima als 1e hulp bij spierverrekking om de gehele spier onmiddellijk af te koelen.


Ook bij jeuk op de rug, of buik, is deze body cooler ideaal. Het kussen is daarnaast heerlijk zacht en erg comfortabel, perfect voor relaxen en uitrusten. Dit koelkussen is geweldig voor in de zomer of om hoofdpijn, koorts en stress te verminderen.

Eenvoudig na te vullen en compact op te bergen. Het Fresh Cushion Koelkussen is erg praktisch, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk. Het kussen gebruikt innovatieve koeltechnologie, waaraan geen gelletjes, latex of ftalaten te pas komen. Er zijn vier niveaus van verkoeling: =1= Koel: leg het koelkussen met de stoffen kant naar boven bovenop je eigen hoofdkussen.


Het koelkussen is erg praktisch, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk. Hij is makkelijk na te vullen en kan helemaal opgevouwen worden wanneer hij leeg is, waardoor opbergen en meenemen ook makkelijker wordt. Het verbruikt geen energie en is allergievrij. Het pvc koelkussen is gevuld met een koelspons, die geactiveerd wordt door koud leidingwater.


Koelkussen , het geweldige nieuwe kussensysteem dat uw warme kussen transformeert in een koel kussen welke u op elk gewenst temperatuur kunt brengen. Door het koelkussen te vullen is het direct klaar voor gebruik. Het blijft zacht, waardoor het lekker comfortabel ligt.


Keer op keer te gebruiken, als het water verdampt is kunt u het weer opnieuw vullen. Wat is het koelste hoofdkussen? Chillmax Koelkussen op Bol.


Het koelste hoofdkussen is natuurlijk nummer in dit rijtje.

Maar je moet niet vergeten dat dat na uur ophoud en dat als je warm wakker wordt weer iets nieuws moet hebben. Heb je last van te warme nachten? Dit nieuwste koelkussen bevat een extra rand om de mat zodat uw hond nog confortabeler ligt. Het met gel gevulde koelkussen blijft tot -°C flexibel en kan aan voorwerpen of lichamen aangepast worden.


Dit kussen kan zowel koud als warm worden gebruikt. Invriezen is mogelijk tot -10°C en verwarmen in warm water kan tot 60°C. Bovendien blijft het kussen flexibel.


Heeft u last van een warm hoofd tijdens het slapen? Koel kussen kapok is de oplossing. Weer heerlijk slapen op koel kussen kapok wat uitstekend ventileert. Carpoint koelkussen Met dit handige koelkussen kan je makkelijk je levensmiddelen koelen en zo houd je onderweg alles lekker koel. Na het invriezen is het koelkussen klaar voor gebruik.


Het koelelement is flexibel zodat je het makkelijk kan gebruiken in bijvoorbeeld je tas of tussen flessen kan plaatsen. Ook is dit koelkussen geschikt om te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts