woensdag 21 januari 2015

Grote theedoos 20 vakken

Grote theedoos 20 vakken

Kies uit producten vanaf € 70. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Op werkdagen voor :uur bestel Pickwick theedoos i. Mail me als je interesse hebt! Voordelen van deze Decopatent theedoos. We genieten allemaal wel eens van een heerlijk kopje thee. We kopen allerlei theezakjes en bewaren deze in de kast of in een mandje. Koop en verkoop grote theedoos eenvoudig op Marktplaats.


Om jouw favoriete theesoorten makkelijk op één plek te bewaren, kies je voor een theedoos. Grote theedoos met vakken Zgan. Waar grote theedoos kopen? Blokker verkoopt ze niet hier.


In een theedoos berg je overzichtelijk je thee op. Zo zie je altijd welke thee je in huis hebt en kies je makkelijk een smaak naar keuze. Bij de keus voor een theedoos zit het verschil voornamelijk in materiaal en aantal vakken.


Ook heb je theedozen met een doorzichtige deksel. De meeste theedozen zijn gemaakt van hout of kunststof. Een grote theedoos heeft als voordeel dat u er meerdere theezakjes en verschillende theesoorten in kunt opbergen. Bovendien heeft u de mogelijkheid eens wat extra thee in te slaan als de supermarkt of een theewinkel een speciale aanbieding heeft. Een luxe theedoos is handig wanneer u meer zoekt dan een.


Grote theedoos 20 vakken

Deze theedoos , die gemaakt is van hout en glas, heeft vakken met een groot vak voor je favoriete thee, de theelepeltjes of je theezakjes houder. De mooie houtkleur en het grote venster zorgen voor een stijlvolle presentatie van de theezakjes. Door de zes vakken in de theedoos blijft de theedoos georderd en geeft het een makkelijk overzicht van de theezakjes. Presenteer verschillende theesmaken in deze stijlvolle 12-vaks theedoos uit de Universal collectie van Bredemeijer.


De theedoos is gemaakt van mooi en duurzaam bamboe. Dit materiaal geeft het geheel een chic uiterlijk. Kies je voor een kleine of een grote theedoos ? Je kunt ook kiezen voor een gesloten theedoos of een theedoos met een doorzichtig venstertje. Sommige theedozen zijn ook leuk versier zoals deze theedoos vaks met hartjes.


Aantal vakken van de theedoos Na bovenstaande keuzes, kun je nog het aantal vakjes van de theedoos. Een theedoos met vakken , gemaakt van mdf. De thee bewaardoos heeft een afmeting van ca. Theedoos draadmetaal vak Wij zijn. Aan de voorkant staat de tekst tea.


De kleur van de theedoos kan iets afwijken van het plaatje door de white wash die over het hout heen zit. Stoere theedoos met vakken om verschillende soorten thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts