donderdag 15 januari 2015

Stalen sokkel

Alle tuinsokkels vind je op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Grootste aanbod Tuinsokkels.

Shop direct online op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten. Het staal is op kwaliteit geselecteer vervolgens op de laser gesneden en gelast door ervaren lassers.


Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons staal. De industriele sokkel is voorzien van een transparante poedercoating, voor een goede bescherming, optimale staalkleur en daardoor zijn ze eenvoudig schoon te maken.

De sokkels kunnen op elke gewenste maat gemaakt worden, hieronder een paar prijs voorbeelden. De sokkels van BICK in staal zijn gemaakt van cortenstaal, staal of RVS. De meer uitgebreide informatie vindt u bij het betreffende artikel.


Een sokkel op maat kan ook natuurlijk. Als u via mail of via een bericht in de webwinkel uw wensen kenbaar maakt dan maken wij vrijblijvend een offerte voor u op. Met een zuil of sokkel presenteerd u uw kunstobject of vaas pas echt goed in uw woonkamer of etalage ! Alle sokkels en zuilen worden in eigen werkplaats gefabriceerd. Hier zetten wij met de grootste zorg de producten, zoals sokkels en zuilen in elkaar, worden ze netjes gelast, geschuurd en afgewerkt.


Elegante sokkel van staal voor kunstwerken. Praktisch, licht en gemakkelijk vervoerbaar, deze sokkel verdraagt beelden van een gewicht van kilo’s. De standaard afmetingen is een hoogte van 100cm met een plateau van bij cm.


Andere maten zijn mogelijk. Bestatt in zwarte of witte kleur en kan ook zonder verf geleverd worden. Het is nu tijd om over een mooie sokkel na te denken.


Een mooi beeld verdient een mooie sokkel. U doet al uw werk tekort als u een sokkel koopt (of zelf maakt) die niet bij uw beeld past.

Jammer, want een mooi beeld is een mooie sokkel waard. Ik kan u daarbij helpen, ik maak sokkels op maat, in staal , RVS (Roest Vast Staal ) aluminium en koper. Graag adviseren wij u bij het maken van een keus.


Welke RVS sokkel past goed onder het voor u zo belangrijke beel deze mag namelijk niet teveel aandacht vragen. Het frame van de plantensokkel is gemaakt uit kokers van 25x25mm. Cortenstaal sokkels van Kramer Design staan voor robuust en stoer.


De sokkels zijn verkrijgbaar in diverse maten. Deze sokkels verweren in de buitenlucht naar een mooie roestbruine kleur. De corten staal is ook niet bestand tegen natte bladeren.


De aanwezigheid hiervan op het staal vertraagt de cycli van nat worden en opdrogen, waardoor corrosie wordt versneld. Bladeren moet u dus verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts