maandag 10 oktober 2016

Kristalia tafel

Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Kies uit producten vanaf € 1899. Ontdek ons unieke assortiment tafels. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Kristalia staat bekend om de vele afmetingen van de tafels. Hierdoor is er altijd een perfecte tafel voor u te vinden! Wij bieden u de laagste prijs en bezorgen alles.


Deze schitterende tafel kunnen wij tegen een scherpe prijs aanbieden! Wij vernemen graag uw voorkeuren! Super praktisch en ultra duurzaam tafelblad!

Een prachtige tafel voozien van een scherp lijnenspel. De Maki is dan ook op deze populaire tafels geïnspireerd. Pure eenvoud en een typisch Oosterse uitstraling met zachte details kenmerken de tafel. Kom ze gerust bekijken in onze showroom te Waregem. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bovendien heeft u de keuze uit meerdere. De uitschuifbare tafel maakt gebruik van mechanismen die perfect in het designethiek van de tafel passen en vrijwel onzichtbaar zijn. De poten blijven gepositioneerd aan de uiteinden van de Sushi tafel en het gladde tafelblad (in alu-compact laminaat, met een honinggraattop of zwart gelakt glas) blijft parallel aan de vloer.


De tafel heeft een groot aanbod aan mogelijkheden. Kiest u voor een vaste of liever een uitschuifbare tafel ? Ook in kleuren is er veel mogelijk. NTM staat voor NanoTech Matt.


De bijzondere vormgeving van de aluminium poten geeft deze tafel een uitgesproken dynamisch uiterlijk.

Door het hoogtechnologische productieproces is het tafelblad uitzonderlijk dun, licht en resistent. De uitdaging was om een tafel te ontwerpen met een modern minimalistisch design en een tafelblad van slechts mm dik. Deze zorgvuldig geconstrueerde tafel is verkrijgbaar in zowel vaste als uitschuifbare versies. Door de toepassing van materialen is deze tafel enorm sterk, ondank het extreem dunne en lichte blad. Een tafel welke geïnspireerd is door het idee van pure eenvoud: een minimalistisch design met mooi afgewerkte ronde hoeken.


This led to the creation of Boiacca, an award-winning product and a great success with critics and the public. All the tables in the catalogue: extensible, fixe bistro and side tables (for indoors and outdoors). Refine your search using the menu on the right. De Sushi tafel is al jaren erg populair, zowel als eettafel en als bureau.


Deze tafels zijn zeer geschikt voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts