woensdag 12 oktober 2016

Carte colori verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Met 1unieke kleuren die passen bij elke interieur! Vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling. Voorkom teleurstelling en doe uw aankoop bij één van onze dealers.

Samen zorgen ze voor een perfecte rustieke en mediterrane uitstraling van uw interieur. Wil je echter een vloer, trap of keukenkastjes gaan schilderen, dan kun je beter de nog wat sterkere vloerverf nemen. De verf is 1 mineraal en gekleurd met 1 natuurlijke pigmenten, dus milieuvriendelijk. De uitstraling is extreem mat. Kleuren getoond op je beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid.


Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Poederig en zacht en heel. Let er wel op dat kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel daarom om tot de juiste kleurkeuze te komen eerst de handgeschilderde kleurenkaarten of een proefpotje met krijtverf.


Je kunt een testvlak schilderen en zo zien of de gewenste kleur bij de lichtinval van de te schilderen ruimte mooi is. Door de rijke hoeveelheid natuurlijke kleur pigmenten wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat. Krijtverf is lichtafwasbaar en bij eventuele beschadigingen gemakkelijk bij te werken.


Carte Colori Handgeschilderde kleurenkaarten. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Want deze kleurenkaarten helpen je aan inspiratie om een ruimte sfeervol te krijgen met verschillende kleuren zonder daarin het karakter te verliezen.

De producten worden op ambachtelijke en traditionele wijze gemaakt en op kleur gemaakt met authentieke minerale pigmenten. Krijtverf heeft een kalkmat egaal uiterlijk, zonder de kenmerkende kwaststrepen die kalkverf wel heeft. Alma Interior, Mient Alkmaar.


Deze traditionele Italiaanse kalkverf op waterbasis kan binnen en buiten toegepast worden. De authentieke kleuren worden gemaakt met behulp van minerale pigmenten. Rendement: ongeveer 4-vierkante meter per liter uitgaande van lagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts