maandag 24 oktober 2016

Buitenlamp met bewegingssensor praxis

Bestel Buitenverlichting va €6. Bel ons voor al uw vragen. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons unieke assortiment buitenlampen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ruim assortiment online bestellen! Tuinverlichting met sensor is extra handig, zodat je deze niet zelf aan en uit hoeft te zetten.


Ook is er smart verlichting met afstandsbediening, wat het makkelijk maakt bij het aanleggen van je buitenverlichting. Bij Praxis vind je buitenlampen in heel veel soorten en van verschillende bekende merken zoals Paulmann, Philips of Massive. Wil je toch een buitenlamp met bewegingssensor waarbij ook gedacht is aan een laag energieverbruik, dan is de LED- buitenlamp met sensor zeer geschikt.


LED-verlichting staat bekend om haar duurzaamheid en lage energieverbruik.

Ga je een buitenlamp met bewegingssensor kopen en daarbij bijdragen aan meer duurzaamhei dan kies je voor de LED. Het is geen succes om op verschillende plekken een lampenknop te installeren. Buitenlampen met bewegingssensor voor in de tuin.


De verlichting constant te laten branden is mogelijk maar zorgt voor hoge energiekosten. Wandlamp Ibiza van Baseline is een mooie, zwarte buitenlamp die is voorzien van een PIR- bewegingssensor met dag- en nachtfunctie. De Massive bewegingssensor Virginia is een zwarte kunststof bewegingssensor. Deze sensor biedt duurzame verlichting en is eenvoudig te monteren. Deze lamp met haar witte kunststof behuizing is eenvoudig en functioneel vormgegeven.


Een buitenlamp met sensor. Als je op zoek bent naar goede buitenverlichting kun je kiezen voor een buitenlamp die veel licht geeft. Naast de gewone buitenlamp kun je ook kiezen voor een buitenlamp met sensor. Energiezuinige en slimme buitenlampen.


Niet alleen omdat deze je van verlichting voorziet wanneer je bewegingen worden gedetecteer maar ook om indringers af te schrikken. Het nadeel van dit soort buitenlampen is dat ze vaak ook overdag branden. Bij buitenlampen is het ideaal als de verlichting automatisch aan en uit gaat.


Sensorlampen zijn geschikt voor vochtige ruimtes.

Het aanbod buitenverlichting van KARWEI is dan ook samengesteld met oog voor detail en stijl. Variatie is het uitgangspunt, omdat niet iedereen hetzelfde zoekt. Als u een lamp met bewegingssensor of een lamp met schemerschakelaar heeft, dan hoeft u nooit bang te zijn.


Buitenverlichting met bewegingssensor Buitenverlichting Verlichting Buitenwandlamp - Perel (LE 160lm, Solar, Bewegingssensor ) Kabelshop. Solar wandlamp, inclusief lichtbron - Met deze wandlamp op zonne-energie sta je nooit meer in het donker. Daarom kan de LED lamp op zonne-energie overal worden geplaatst waar er overdag zonlicht is. Dit geldt niet alleen voor huizen, maar ook voor kleinere hutten of schuren, waar op zich geen stroomaansluiting beschikbaar.


Afhankelijk van het type bewegingssensor , vind je achter het sierplaatje drie regelschroefjes: - Met de eerste regel je de reikwijdte van de sensor, van een paar meter tot ongeveer tien meter. Met de tweede (klokjessymbool) regel je hoe lang de lamp bij detectie mag branden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts