woensdag 19 oktober 2016

Rvs deurmat

Rvs deurmat

Kant en klaar of op maat gemaakt. Snel en gratis gelever bestel direct! Bestel eenvoudig uw deurmat op maat. Bekijk de mogelijkheden online.


Deurmatten in iedere vorm leverbaar en bij ons altijd gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Grote collectie deurmatten vind je hier!


Rvs deurmat frame, zodat u uw deurmat prachtig kunt plaatsen. Onze RVS deurmatten hebben een RVS Frame met daarin een rubber ringmat. Het RVS zorgt voor moderne en luxe uitstraling en de rubbermat heeft een reinigende werking. Doordat het frame van RVS is gemaakt kunt u de mat ook buiten gebruiken zonder dat het gaat roesten.


Ze zijn voorzien van een stijlvolle en moderne RVS omlijsting. Voor de inleg heeft u keuze uit een rubber ringmat of een stoffen ribmat. Op zoek naar een deurmat met stijlvol RVS profiel? Ruim aanbod deurmatten voor lage prijzen. Deze roestvrijstalen deurmat is de uitkomst om vuil te verwijderen in een woon- of werkomgeving.


De mat is uitgerust met een geruit ‘frame’ dat gemaakt is van hoogwaardig roestvrij staal met een rubberen mat. Een zeer mooie deurmat met een RVS Frame er omheen. De rubberen mat ligt ingesloten in het frame.


Rvs deurmat

De mat kan natuurlijk ook worden gebruikt zonder frame. Ook zijn deze frames veel sterker dan de aluminium frames die in het algemeen op markt zijn. Moderne deurmat van roestvrij staal. De hoekprofielen zijn van professionele kwaliteit. Het frame van deze deurmat is gemaakt van hoogwaardig RVS.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 199. Rvs frame voor inleg deurmat buitenmaat: 6x binnenmaat: x geschikt voor binnen en buiten plaatjes met pinnen kunnen e. Deze RVS Design Deurmat is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg stijlvol. Hierop veeg je je voeten in stijl!


Een aktie pakket met aluminium trapmaantjes en een RVS omlijste deurmat. In het pakket zit: 13x Trapmat - Aluminium traanplaat. RVS frame 50x70cm met inleg rubberringmat. Totaal geen 11euro maar ! Voor gebruik bij convectorputten, deurmatten of trappen. Met onze RVS design trapleuningen geeft u uw trappenhal direct een luxe, moderne uitstraling.


De trapleuning zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit RVS. Dat zorgt voor een lange levensduur en is tevens erg stevig. De design trapleuningen worden geleverd inclusief design houders. Inox Stainless Steel - Roestvrijstalen Deurmat Deze deurmat gemaakt van hoogwaardig RVS zorgt ervoor dat u geen vuil mee naar binnen neemt via uw. Deurmat 58x38x5cm inox binnen en buiten delig droogloopmat buitenmat.


RVS rooster over de Rubber voering Rubber Line met tanden om vuil te verwijderen. Heavy deurmat antislip Geschikt voor binnen of buiten de deur. Metaal is roestvrij staal en roest niet. Profiteer op onze Sale afdeling van hoge Cubic Colors kortingen! Op onze Sale pagina via het menu krijg je alle afgeprijsde artikelen in één overzicht.


De perfecte deurmat nodigt direct uit om binnen te stappen. Bovendien ontdoet een kwalitatieve variant jouw schoenen effectief van vocht en vuil. RiZZ deurmatten voldoen ruimschoots aan de eisen die je mag stellen aan een goede deurmat. Goede kwaliteit deurmatten Een deurmat is een essentieel item, tenminste als u het ergste vuil wilt opvangen. Bij XXLhoreca bestelt u snel en eenvoudig superieure kwaliteit zwarte deurmatten.


Onze deurmatten zijn gemaakt van oersterk materiaal en kunnen bij elke ingang worden gelegd. Dat scheelt schoonmaken, slijtage en krassen op je vloer. In de grote collectie deurmatten van GAMMA weet je altijd de juiste deurmat te vinden, zodat jij en je visite voortaan niets van buiten mee naar binnen nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts