donderdag 13 oktober 2016

Kleuren woonkamer combineren

Kleuren woonkamer combineren

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


Kleuren woonkamer combineren

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Voor woonkamer , slaapkamer,eetkamer.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO!


Kleuren woonkamer combineren

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Kies kleuren die je helpen om tot rust te komen. Dus geen al te felle kleuren die van de muren spatten. En ook geen intens roo oranje of geel, want dat zijn kleuren die aanzetten aan tot activiteit.


Houd ook rekening met het feit dat je veel tijd doorbrengt in de woonkamer : urenlang op een Ferrari rode muur kijken is niet prettig. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken. In de woonkamer wil je een gevoel van rust en ontspanning creëren. Een zachte sofa, dik tapijt, je favoriete muziek: het helpt allemaal.


Maar ook de manier waarop je kleuren kiest en combineert , is essentieel. Met de onderstaande tips ben je alvast op de goede weg. Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Je kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid.


Hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier toe te passsen ontdek je hier. Het is een kleur die zorgt voor ontspanning en rustgevend werkt. Al deze eigenschappen maken het een zeer geschikte kleur voor de woonkamer. Groen is makkelijk te combineren met andere kleuren. Welke kleuren passen bij elkaar in een groene woonkamer ? Witte kleuren in jouw woonkamer.


Een woonkamer in witte kleuren zal nooit vervelen. Wit is al jarenlang de meest gebruikte kleur in woonkamers omdat het neutraal is en ervoor zorgt dat de woonkamer groter lijkt. Wit is daarnaast ook perfect te combineren met alle andere kleuren in het interieur. Deze kleuren kun je perfect combineren met grijs in je interieur Grijs is een hartstikke fijne basiskleur voor in je huis.


Maar welke kleuren kan je nu met elkaar combineren in een woonkamer ? Om een harmonieus kleurconcept te creëren kan je een hoofdkleur, een contrasterende kleur en secundaire kleuren gebruiken. Ontdek hoe je te werk kunt gaan om een passend kleurenschema voor je woonkamer te vinden en waarop je daarbij moet letten. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden. Wanneer je gebruikmaakt van deze kleuren reflecteert dit meestal dat je zelf een actieve persoon bent. Felle kleuren combineer je best met witte tinten zodat de woonkamer toch.


Let wel dat er verschillende soorten grijs zijn. Een koele, grijze kleur (dus grijs gemengd met een beetje blauw) gaat goed samen met een andere koele kleuren. Warm grijs (wat weer wordt gemend met een beetje bruin of paars) kun je prachtig combineren met bruin- en beigetinten. Dit kun je doen door je favoriete kleur uit de gekozen kleuren te selecteren en hier een lichte variant van te maken. Ook kun je een neutrale kleur , zoals grijs, toevoegen aan je interieur kleurenpalet.


De zachte rustige kleur vormt de basis van je kleurenpalet en interieur. Met de andere kleuren breng je vervolgens accenten aan. Met deze kleuren combineer je geel in je interieur. Het eerste wat ik deed toen ik in mijn studentenkamer trok, is de muur geel schilderen – en dat is ook meteen de beste interieurkeuze die ik ooit heb gemaakt.


Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte. Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen. Hang een paar mooie lijsten aan de muur, zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe.


Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen. Beter kun je dit soort kleuren op een enkele wand toepassen in de hal, op het toilet of op een bijzonder meubel. Kleine ruimtes wit laten: Wit is zoooo saai!


Combinatie met neutrale kleuren : combineer je accentkleur met lichte neutrale kleur en donkere neutrale kleur. De neutrale kleuren staan helemaal rechts in het Levis Colour Mix schema. De bruine kleurgroep straalt meer warmte uit, terwijl de grijze kleurgroep iets frisser aanvoelt. Toch kan het ingewikkeld zijn om te weten welke kleuren er goed tot hun recht komen in je huis.


Daarbij is ook het combineren van kleuren een dappere opgave. Het geheel moet immers wel een kloppend plaatje zijn. Om de juiste sfeerimpressie van kleuren te genereren, kan het daarom nuttig zijn om de Feng Shui-gebruiken erbij te pakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts