dinsdag 11 oktober 2016

Sigma gloss allure

Sigma gloss allure

Beschikbaar in heel veel kleuren. Vind sigma s2u gloss als je nu zoekt. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans.


Sigma gloss allure

Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Deze grondverf zorgt voor de ideale basis waarmee je een duurzaam resultaat kunt behalen. Door de toevoeging van een uniek bindmiddel, het zogenaamde ‘Dual Guard’ systeem, hebben UV stralen nauwelijks impact op de verf. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken.


Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Nu met meer dan korting. Gratis verzending vanaf €20!


Bestel snel en gemakkelijk bij bol. Hout: industrieel behandeld met Sigmalith producten (KVT concept 2) Reinigen en schuren. Staal: verzinkt staal, aluminium en kunststof.


Sigma gloss allure

Daarnaast kent de hoogglans verf anderzijds een superieur glansbehoud en zeer hoge duurzaamheid. Deze producten worden steeds populairder, dat weten ze ook bij Sigma. Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct. De sigma s2u allure satin heeft een zeer mooie en zijdeglans.


Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. Narollen met schuimlakroller.


Verdunning Onverdund verwerken. Voor gebruik Verf goed roeren. Temperatuur Op (kamer)temperatuur laten komen. Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken.


Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhou dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Extreem duurzame en weervaste lak.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Sigma is de beste aflak die Sigma heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts