donderdag 27 oktober 2016

Industriele decoratie

De laatste decoratie trends. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De specialist voor uw woonkamer en huisdier.


Klik op de foto voor meer informatie.

Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


INDUSTRIE - Zwart metalen barmeubel op wieltjes B 1cm. Toegevoegd aan mijn verlanglijst. Onderstaande stoere accessoires zijn allen uniek en echt oud (niet namaak).


Decoratie is een belangrijk onderdeel van je interieur. Van industriele , matelen pijpleidingen kan je oneindig veel DIY’s maken. Een van de wat meer eenvoudige DIY’s is een kapstok maken van de pijpleidingen.

Kies dan voor een tafel met metalen pijpleidingen als poten en een houten tafelblad. In een wereld waarin perfectie de norm is, wijken wij af. Roest verkoopt industriële woonaccessoires met een rauw randje versleten, roestig, spannend! Koop of Verkoop industriele op Marktplaats. Voordat je aan de slag gaat in je huis, is het belangrijk dat je goed weet wat je wil.


Industriële, vintage en design meubels lampen en woonaccessoires. Zeker wanneer je verschillende stijlen mooi vindt, is het goed om van tevoren te beslissen welke stijl je wilt volgen. Zo weet je zeker dat je de inrichting krijgt waar alle decoratie en meubels goed bij elkaar passen. Roest is een webwinkel gespecialiseerd in in- en verkoop van gebruikte vintage meubelen, oude industriële fabriekslampen, stoere geleefde accessoires en man cave.


Hier vind je alle foto’s met woonideeën. Een glazen box, waar je net als de stolp, ook decoratie in kan plaatsen. In een stolp plaats je het er meestal onder en zoals je ziet is de vorm van deze decoratie ook wat strakker. Deze industriële decoratie kun je kopen voor € 1kopen bij Leen Bakker. Sluit aan bij de Maisons du Monde gemeenschap.


Diverse mooie decoratieve, industrele, landelijke letters op foto bv maten grote w boven circa cm. Brocante, Industriele meubelen, fabriekslampen, vintage design meubelen, industrieel wonen. DECEMBER IS ONZE WINKEL GESLOTEN!


Vintage decoratie Vanaf € - bekijk alle Vintage decoratie. Mix and match dan met de decoratie !

Dit plaatje herken je vast wel: meubels van grof hout of metaal, stoere woonaccessoires en veel gebruik van canvas. Een sfeer als uit een oude, grote fabriekshal of pakhuis. Moderne restaurants en winkels maken graag gebruik van industriële decoratie om de ruimte mee aan te kleden.


Aanbod industriële decoratie. Ben je op zoek naar unieke industriële decoratie ? Dan ben je bij Vindustrial aan het goede adres. Ons assortiment verschilt per week, maar bestaat altijd uit prachtige vintage decoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen bloemen, ski’s aan de muur of antieke decoratie zoals industriële windlichten.


De beste ideeën voor industriële decoratie op de bruiloft! Haal je hart op met deze galerij en vier jouw bruiloft op een andere manier! De industriële bruiloft, het thema voor een bruidspaar dat net even iets anders wil. Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken?


Op fonQ vind je naast een groot aanbod voor je interieur ook keuzehulp en inspiratie Shop de collectie! Durf verschillende stylen te combineren! Originele karakteristieke stukken uit landen als India, Indonesië, Afrika en China in combinatie met eigentijdse moderne items maken het interieur persoonlijk. Van sobere aardetinten tot felgekleurde etnische tinten, van authentieke tot industriële meubelen en decoraties.


Wanneer je de klok voornamelijk als decoratie wilt gebruiken, raden we je aan om te kiezen voor een klok van een groot formaat. Deze bedekken meer oppervlak aan de wand en hierdoor hebben ze een hogere decoratieve waarde. Daarnaast kan je kiezen voor een tafelklok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts