dinsdag 18 oktober 2016

Citroen stickers

Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Citroen DStankdop sticker. Ideaal om te combineren met een van onze andere DSstickers. CITROEN STICKERS VAN STICKYTHINGS:Sticky.


Zo heeft u de Keuze uit hoogwaardige kwaliteit car wrap folies van de merken 3M. Kleurecht, watervast en Uv-bestendig Deze sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De sticker is volledig uitgesneden. Kies de kleur en maat van uw sticker en wij maken deze. Kijk voor veel meer stickers bij al mijn advertenties.


Korting vanaf de 2de sticker ! Sla citroen sticker op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg citroen sticker niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Leuke citroen autosticker verkrijgbaar in vele mooie kleuren en afmetingen.


Plakt niet alleen als sticker op de auto maar op elke ondergrond zolang.

Hierdoor is alleen de sticker zichtbaar op de ondergrond waar het opgeplakt wordt. Wij gebruiken vinyl van hoge kwaliteit met een duurzaamheid. T-shirts, stickers , wall art, home decor, and more featuring designs by independent artists. Every purchase you make puts money in an artist’s pocket.


Wij maken alle stickers uitsluitend met folies van 3M en Avery Fasson 800. Autostickers zijn altijd weer te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Dat houdt in dat wat op het voorbeeld zwart is, daadwerkelijk sticker is. Al het overige is weggesneden.


Voordelig, snel geleverd en veilig betalen met o. Stickers worden volgens uw wensen gemaakt. Vandaag besteld = morgen in huis Het grootste aanbod De snelste levertijden! Beschikbaar als een volledige pagina kit of elk blad apart à la carte. De volledige Kit bevat verschillende die-cut sticker vellen met meer dan 1stickers totale.


Gratis en Snel Thuisbezorgd. Afvallen met citroenen is mogelijk, maar overdrijf niet met het aantal citroenen dat je neemt. Teveel is nooit goed en dit geldt ook zeker voor de citroen.


Neem niet meerdere citroenen op een dag en gebruik het met mate. Please contact me, if you find something interesting : 2cv.

In enquiries, please refer to the sticker codes. Ook maatwerk stickers zijn mogelijk! PVC film met glanzend oppervlak hoge kwaliteit van Oracal. UV-bestendig en bestand tegen wassystemen!


Duurzaamheid: Binnen onbeperkt, Buiten tot jaar. Alle transacties verlopen via een beveiligde SSL-server. Een elegante illustratie van een kan vol met citroen water met een schijfje citroen ! Heerlijk tijdens de warme zomerdagen en goed voor je gezondheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts