maandag 17 oktober 2016

Zelf behang ontwerpen hema

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Ontwerp je eigen fotobehang. Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Zelf je fotobehang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²!


Binnen twee weken thuis geleverd! Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet.

Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking! Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Waarom zou je zelf moeilijk doen om de perfecte foto te maken, als er adembenemende plaatjes geschoten worden door professionele fotografen. Dat dachten ze bij Eijffinger ook. Hier kun je je eigen behang ontwerpen.


Geef vervolgens het gewenste formaat op en binnen enkele dagen heb jij je unieke behang in huis! Een behang met foto: een leuk idee! Fotomuur maakt behang van foto’s. Behang op basis van een afbeelding maken Wist je dat je met een scherpe afbeelding en wat verbeeldingskracht helemaal zelf behang kunt ontwerpen ? Qua motieven is de keuze geheel aan jou.


Je moet eerst software downloaden die je van de website van de Hema kunt afhalen, en deze installeren op je computer. Je computer is hier na een paar minuten mee klaar en dan kan je aan de gang om je eigen behang te ontwerpen. Wij rekenen er echter op, dat u uw visie met ons deelt.


De resultaten zijn veel overtuigender als u zelf beslist over hoe u wilt dat uw muren eruit zien. Als tegenprestatie beloven wij u alle tools te bieden, die u nodig hebt om uw eigen behang te ontwerpen of onze bestaande motieven aan te passen.

Bij HEMA ontwerp je de leukste taarten zelf. Want gebak is extra feestelijk als het speciaal voor jou gemaakt wordt. Bijvoorbeeld eentje met je lievelingsfoto erop.


Maar je kunt ook een persoonlijke spreuk op de fototaart zetten. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 1per m(inclusief BTW). Omdat wij zelf produceren zijn de levertijden kort en de kwaliteit is fantastisch. Eigen foto op vliesbehang.


Ook fotobehang met een eigen ontwerp printen wij uitsluitend op vliesbehang. Met als resultaat een uniek en persoonlijk fotobehang. Info over behang zelf ontwerpen. Resultaten van zoekmachines!


Met hout behang maak je echt iets speciaals van je ruimte. Breng jezelf tot rust in je slaapkamer met een landelijke look. Of geef je studeerkamer een statige uitstraling met oud hout behang voor de juiste mindset. Combineren met al je houten meubelen, van tafel en kasten tot bureau en boekenkasten. Het kan allemaal met ons fotobehang met hout.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Je kunt jouw kerstkaarten persoonlijk maken door er een foto of tekening aan toe te voegen en er een eigen boodschap op te zetten.


Je kunt kiezen uit vele leuke designs, of een eigen ontwerp maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts