dinsdag 25 oktober 2016

Hip kinderbed

Gratis thuisbezorgd vanaf €en niet goed? Kom langs in een van onze winkels. Of bestel gemakkelijk online. Prachtige kinderbedden van verschillende merken. Nu hoge korting op Hip kinderschoenen.


Hip kinderbed

Op zoek naar een super gaaf kinderbed ? Kinderschoenen van tot jaar. De fantasie en creativiteit van jouw kind bepaald hoe hij of zij wil spelen en slapen in onze bedden. Een LIFETIME kinderbed groeit mee met je kin van baby tot tiener.


Ons bed systeem ontwerp is dermate goed uitgedacht dat je het bed kunt aanpassen aan de leeftij grootte en wensen van je kind. Meestal zijn kinderen dan tussen de tweeënhalf en drieeënhalf jaar. Voor je kleine speelvogels hebben we deze stevige en rubuuste ronde tafeltje van Kids Depot. Zet hem in de kinder- , woon- of speelkamer en laat je kleintjes erop.


Dit Bopita kinderbed met slaaplade is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deze kinderbedden nodigen uit om te slapen, te spelen en te relaxen. Bij oudere kinderen is een kinderbed met daaronder een bureau of relaxplek populair.


De ruimte die je hiermee bespaart is belangrijk voor het maken van huiswerk maar ook om er met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of te chillen. Mooie kinderbedden en hippe kinderbedden zetten de toon in onze collectie, dus je weet dat je goed zit als je bij Maxbedden shopt. Zelfs al onze speciale kinderbedden gaan mee met de laatste trends, dus wat je ook precies zoekt, er zit altijd wel een hip kinderbed voor een leuk prijsje bij.


Er zijn kinderbedden waar je na een half jaar of jaar al de eerste tekenen van slijtage ziet. Dat is bij de Rockwood bedden uit ons assortiment zeker niet het geval. Je doet dus eenmaal een aankoop waar je kind plezier van heeft zolang hij of zij erin past. Flexa ledikant Play ziet er simpel, maar erg mooi uit. De organische vormen en hippe pasteltinten zorgen voor de Scandinavische look, die tegenwoordig helemaal hip is.


De poten zijn gemaakt van berkenhout en brengen warmte in de kinderkamer. Dit kinderbed is ook als sofabank te gebruiken en wordt geleverd inclusief rolbodem. Een hip kinderbed met houten huisje. Met zo’n houten bedombouw wordt een gewoon kinderbed met houten huisje een echte eyecatcher en de kinderkamer meteen hip en uniek!


Hip kinderbed

Toegegeven: dit idee is er wel een voor de gevorderde klusser. Of zoek iemand die hem voor jouw kind maakt! Een wit kinderbed is neutraal en past in iedere kamer en iedere stijl.


Naast het standaard witte model is er ook een stijlvol, grijs afgewerkt peuterbedje verkrijgbaar. Voor 22:bestel morgen in huis! Shop Hip tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bekijk ons unieke assortiment kinderbedden.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij ons vind je een groot assortiment aan kindermeubels, waarmee je een complete kinderkamer mee in kunt richten. Van kinderbedden tot kasten en van bureaus tot nachtkastjes, je vindt het allemaal in ons assortiment.


Nog zo’n prachtig bed: een hip kinderbed uit de ‘store’ collectie van vtwonen. Bij totaalBED kun je terecht voor complete kinderkamers en tienerkamers. Je zoon of dochter kiest voor een hip model en je bent verzekerd van een solide kwaliteit.


Want juist met een groeiend en veranderend lijf is het erg belangrijk dat jouw kind een goed kinderbed of peuterbed heeft met de juiste ondersteuning. Lees hier tips en bekijk de leukste kinderbedden ! Als de kids mogen kiezen zal het bed waarschijnlijk een compleet speelparadijs worden met hut en een glijbaan er aan vast. Niet iedereen heeft hier ruimte voor, maar er zijn nog genoeg bedden die in iedere slaapkamer passen én hip zijn. Gelukkig bezorgen wij alle kinderbedden bij jouw thuis. VEILIG SLAPEN IN EEN KINDERBEDJE.


Twijfel je of zo’n kinderbed te groot is voor jouw kind? Koop dan een kinderbed met een uitvalbeveiliging: dit is een zijsteun aan de zijkant van het be waardoor jouw kindje niet uit zijn of haar kinderbedje kan vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts