woensdag 26 oktober 2016

Bloomingville bijzettafel

Bloomingville bijzettafel

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. De goedkoopste Bijzettafels bestel je op beslist. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Handig bij het serveren van drankjes of een ontbijt op bed! Bloomingville Bijzettafels koop je eenvoudig online bij bol. Het lijkt namelijk net of er mozaïek is ingeleg waardoor je je meteen in mediterrane sferen waant.


Met kleine meubels kun je de kamer helemaal naar jouw stijl inrichten, zonder dat het veel moeite kost. Een opvallende maar compacte tafel, perfect voor het tentoonstellen van jouw accessoires. Het tafelblad is afneembaar, waaronder een praktische opbergruimte schuilgaat.


Het is een handige plek voor belangrijke spullen maar ook voor jouw mooiste accessoires, een lampje of plantjes! Hij biedt namelijk niet alleen plaats aan je drankjes en de afstandsbediening. Hij heeft ook ruimte binnenin voor onderzetters of pennen.


Een bijzettafel is onmisbaar in een mooi interieur. Leuk detail is het opbergvak onderin de tafel. Kies uit producten vanaf € 690. Vergelijk bloomingville bijzettafels. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De bijzettafel is gemaakt van ijzer en is hij makkelijk te verplaatsen. Zet er jouw favoriete woonaccessoires op en creëer je eigen unieke hoekje! Met deze Scandinavische bijzettafels in maten kun je je hoekjes mooi opfleuren of op een meer prominente plaats zetten.


Bloomingville bijzettafel

Handig om ook nog wat spulletjes in te doen of het tafelblad als dienblad te gebruiken. Eenbijzettafel moet praktisch zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De verrassende vorm doorbreekt de vaak veelvuldig aanwezige rechte lijnen in je interieur en de fraaie roze kleur brengt jouw interieur tot leven.


Bamboehout zie je steeds vaker terug in het interieur. Dat vinden wij niet gek, het. Van opvallende vazen en grafische vloerkleden tot stijlvolle meubels en hippe waxinelichthouders.


Bloomingville bijzettafel

Ook erg trendy op dit moment: de lijsten met diverse inspirerende teksten. Het is meer dan een handige plek voor je kop koffie, je kunt er jouw mooiste accessoires, een lamp en plantjes op kwijt! Kan jouw interieur wel een vleugje chic gebruiken?


Het goudkleurige onderstel met het. Deze dubbeldekker van bijzettafel is speels en origineel. Op het onderste blad kun je leuk tijdschriften neerleggen of iets anders ter decoratie neerzetten.


En bovenop je koffie of drankje. Die heeft een bijzondere zandlopervorm en is gemaakt van metaal in een brons kleur, met een matte afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts