donderdag 6 oktober 2016

Kamer behang

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Betaal eenvoudig en veilig met iDeal.

Behang met een patroontje kan de kamer ook groter doen ogen. Gebruik horizontale patronen als je de kamer breder wilt laten lijken. Als je een lange, maar niet zo brede kamer hebt, kun je beter horizontale patronen gebruiken. In kamers die wat scheef zijn, kan behang met een patroon deze imperfectie juist benadrukken. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen.


Stappenplan behangen STAP 1: voorbereiding van de wanden. Zorg ervoor dat de kamer zo leeg mogelijk is en dat de vloer en alle meubels zijn afgedekt.

Meet de breedte van de te behangen wanden. Heb je kamers dat ongeveer 2centimeter hoog zijn? Dan heb je voor elke twee meter één rol behang nodig.


Het hipste en leukste tienerkamer behang vind je bij ESTAhome. Ontdek onze collecties en laat je inspireren! Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


Laat je huis en kamers behangen door vakmannen via Werkspot. Werkspot maakt het eenvoudig om een betrouwbare behanger te vinden voor jouw behang klus. Omschrijf eenvoudig je klus en kom in contact met geïnteresseerde professionals. Probeer het gratis en vrijblijvend. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken als Eijffinger, Arte, Noordwan Walltastic voor.


Ontvang de laatste aanbiedingen en acties. Altijd als eerste op de hoogte. Kijk dan op de actiepagina of er een behang aanbieding is.

Ga je je woonkamer updaten met leuk behang ? Met de ruime keuze bij Praxis vind je voor iedere ruimte geschikt behang. Shop direct Behang online. Beslist de laagste prijzen. Mooi behang kan een kamer echt tot leven wekken. Neem de tijd om een mooie print te kiezen en stem de rest van de kamer daar qua kleur en sfeer op af.


En als je behang toch een beetje te veel van het goede vindt dan kan je altijd kiezen voor muurstickers. Iedere kamer laten behangen of slechts één kamer. Wij zijn graag iedere klant van dienst met een passende service op maat.


Wij staan dan ook open voor ieder project, groot en klein. Zo kunnen wij iedere kamer behangen in uw woning, maar wij kunnen ook een enkele kamer behangen van kleine omvang. Hier vind je fotobehang dat het in iedere ruimte goed doet. Met ons mooie en bijzondere behang voor de babykamer en kinderkamer kun je alle kanten op. Ga voor een uniseks kamertje met wolken- of forestbehang, een meisjeskamer met flamingo- of zwanenbehang of een stoere kamer met origami play- en animals partybehang.


Behang bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een kamer. Voor een tienerkamer is er meer dan genoeg keuze uit wandbekleding. Zo kun je onder andere kiezen uit diverse soorten, vormen en patronen. Online vind je duizenden soorten tienerkamer behang , vaak veel meer dan in de winkels, wat je weer een ritje naar de winkel scheelt. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.


Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.


Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts