maandag 10 oktober 2016

Behang beton

Behang beton

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Voordelig vele soorten betonlook behang vind je bij Acaza. De mooiste muurdecoratie vindt je bij Acaza.


U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Creëer een pure en Industriële urban industriële look met beton behang. De gróótste behang beleving in de Benelux.


Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Op zoek naar beton behang ? Marmer, antraciet, taupe, metallic en meer beton varianten bij BehangUitverkoop.


Mocht het gewenste behang er niet tussen zitten, meld ons dit dan en wij gaan voor je op zoek. Eigen foto's kunnen overigens ook worden geprint. Beton oogt strak, hip en modern.


Het dessin is weergegeven in de kleur grijs. Met dit behang creëer je eenvoudig een moderne stijl in je huis. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Gratis verzenden vanaf €50! Roest-, beton - en metalenbehang.


De stijl is veelzijdig te combineren met andere invloeden. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes. Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft.


Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Wij hebben beton behang in verschillende kleuren.


Een industrieel interieur met betonlook behang en steenbehang. Uitgangspunt van de industriële trend is een minimalistische inrichting met een beperkt aantal opvallende meubels en accessoires als middelpunt van de aandacht. Behang met een betonlook of steenprint geven direct een robuuste twist aan je interieur. Ben je geen liefhebber van behang , dan kan je ook een betonlook muur creëren met verf. Met betonlook verf kan je een muur de uitstraling geven van echt beton.


In principe kan je betonlook verf op verschillende ondergronden aanbrengen zoals een strak gestuukte muur, behang of hardboard. De online verfwinkel met 3soorten verf! Ik moet een muurtje behangen met wit behang.


Behang beton

De ondergrond is beton , met vrij veel luchtgaatjes. Nu begrijp ik dat ik voor zowel het opzuigen van het lijm, als de kleur van het beton die er doorheen komt, de muur eerst moet witten. Zo smeer je het plaksel bijvoorbeeld niet op de behangbanen zelf, maar direct op de muur. Vliesbehang is zo gemakkelijk aan te brengen dat er eigenlijk weinig mis kan gaan. Smeervrij behangen gegarandeerd!


Zorg voordat je aan de slag gaat dat je alle benodigdheden voor het behangen in huis. Industrieel behang Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn stoere materialen. Metaal, grof hout, bakstenen, beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts