woensdag 19 oktober 2016

Aluminium jaloezieen schoonmaken

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Koop aluminium jaloezieën in onze webshop. Onderhoudtips voor aluminium en kunststof jaloezieën. Het schoonmaken van horizontale jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen is - in tegenstelling tot wat men soms denkt - helemaal niet zo moeilijk.


Zo reinigt u uw raambekleding het beste: Reinigen van houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën.

Stof uw jaloezieën - in dichte stand - eerst af met een plumeau. Tijdens het schoonmaken kan de jaloezie gewoon op zijn plek blijven hangen. Sluit de jaloezie om de lamellen te kunnen afstoffen met een stofdoek of plumeau. Aluminium jaloezieën zijn qua onderhoud zeer gemakkelijk.


Om de jaloezieën intensiever te reinigen gebruikt u een doekje met schoonmaakmiddel. Iedere soort jaloezie heeft eigenschappen waar rekening mee gehouden moet worden bij het schoonmaken. Daarom vereist het schoonmaken ervan een specifieke behandeling die afhankelijk is van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn.


Er zijn reinigingsmiddelen voor hout, andere voor aluminium en andere niet-corrosieve reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor kunststof. Schoonmaken jaloezieen : handige tips.

Ze passen binnen vrijwel elk interieur én zijn budgetproof. Het enige nadeel voor velen: het schoonmaken. Het lijkt altijd zo’n grote klus, dat we het maar vooruit schuiven.


Houten of aluminium jaloezieën (luxaflex) zijn erg handig om uw huis te verduisteren wanneer u dat wilt, of om op een hele zomerse dag de hitte of felle zon buiten te houden, maar het zijn ook echte vuil- en stofaantrekkers. U kunt dit probleem echter verhelpen door ze schoon te maken, en dat kan op een gemakkelijke manier. Ze schoonmaken vraagt soms heel wat tijd.


Jaloezieën of lamellen trekken heel wat stof. Gelukkig heeft Liesbeth tips om houten en kunststof jaloezieën eenvoudig te reinigen! Stofzuig de jaloezieën met een kleine stofzuiger of met een klein hulpstuk van je gewone stofzuiger. Je kan ze ook stofvrij maken met een. Zo verwijder je al het stof dat los op de latjes ligt en komt het ook niet zo snel weer terug.


Maar ben ding vergeten en dat zijn die jaloezieen. Het zijn van die aluminium dingen, hangen in de keuken en zien er dus echt niet uit. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online!

Hierbij is het belangrijk dat je oplet dat je niet teveel agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de afwerking van de fraaie aluminium jaloezie kunnen aantasten. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Voor informatie over het onderhoud van aluminium jaloezieën kun je altijd terecht in onze winkel.


Onze vakspecialisten informeren je graag. Horizontale jaloezieen komen in allerlei uitvoeringen. Voor een industriële stoere look kun je het beste gaan voor aluminium horizontale jaloezieën. Deze hebben een strakke en elegante uitstraling en de horizontale aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.


Bovendien zijn aluminium jaloezieën zijn ook geschikt voor grote ramen. Ook PVC jaloezieën reageren niet op temperatuurswisselingen en zijn vochtbestendig. Deze kunnen met dezelfde middelen worden schoongemaakt als aluminium jaloezieën. Dan zorg je er best voor dat de bovenbak gemaakt is uit aluminium.


Ontvang vrijblijvend offertes op maat via de offertepagina. Je gordijnen of raamdecoratie schoonmaken is niet iets wat je dagelijks doet en daarom is het ook niet bij iedereen bekend hoe je dit precies aan moet pakken. Wij helpen je hier graag verder mee.


Het is belangrijk om te weten dat iedere raambekleding op een andere manier schoongemaakt dient te worden. Onze Allure aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16mm, 25mm en 50mm. Heb je weinig tijd en wil je jouw luxaflex toch even snel schoonmaken ? Op deze manier wordt het grootste deel van het vuil en stof verwijderd. Lees dan de volgende tips.


Wil je jouw luxaflex echt grondig reinigen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts