vrijdag 21 oktober 2016

Moderne lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.

Bekijk ons assortiment online! Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig? Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en privacy. Info en prijs advies voor gordijnen, lamellen , shutters en andere raamdecoraties vind je hier.


Ze zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. U kunt de lichtinval gemakkelijk regelen, vooral omdat de lamellen met slechts één ketting te bedienen zijn.

Zwarte lamellen zijn heerlijk tijdloos en toch ook modern. Lamellen zijn ook dé oplossing voor schuin oplopende ramen. Kan het voor jou niet bont genoeg, dan zijn een kwast en een pot glitterverf ideaal. Strijk eventjes over de lamellen en Beyonce is er niets bij. Heb je houten of aluminium lamellen , dan kun je deze mooi bekleden met stukjes stof.


De smalle, horizontale varianten worden gezien als jaloezieën (shutters). Moderne poort van lamellen. De ideeën voor een poort hebben de bewoners al. Nu de vraag hoe de afwerking en de definitieve vormgeving gaat worden. En daar komt de gedegen kennis van Segeren Poorten om de hoek kijken.


Want mogelijkheden zijn er volop, maar de juiste snaar raken dat is waar we goed in zijn! Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering en houden ongewenste blikken en de kou buitenshuis. Ze zijn gemakkelijker te reinigen dan horizontale lamellen doordat het stof zich moeilijker kan ophopen.


Nadelen verticale lamellen. Het grootste nadeel van lamellen is het geklepper.

Houd je van een moderne en trendy look? Dan zijn verticale lamellen een echte aanrader. Bovendien kun je met lamellen heel goed het licht in de kamer reguleren.


Door de stand van de lamellen te variëren, bepaal je heel precies de hoeveelheid licht die in de ruimte valt. Door de lamellen verder open te zetten, komt er meer zon binnen en wordt het warmer op het terras. De lamellen kunnen automatisch worden ingesteld of u kunt ze met behulp van de afstandsbediening handmatig open of dicht doen.


Onze populairste lamellen zijn toch wel onze witte, grijze of zwarte lamellen. Ga voor stijlvolle witte of zwarte jaloezieën van hout of van moderne metallic aluminium jaloezieën. Kom je er niet helemaal uit qua kleuren, vraag dan gratis kleurstalen aan om de kleuren in het echt te bekijken en te vergelijken met de rest van je interieur.


Of mensen die gewoon geen zin hebben om in een stofnest te wonen. Bestel gemakkelijk en snel op beslist. Pvc lamellen voor een moderne en strakke uitstraling. Raambekleding met een moderne uitstraling.


Ze zien er natuurlijk heel strak uit door de rechte lijnen. Toch kun je bij heel veel woonstijlen voor deze mooie lamellen kiezen, ook als je niet zo’n heel strak interieur hebt. NL - Kwaliteit lamellen op maat.


De opdrachtgevers wilden een modern , strak huis met een ‘vriendelijke’ uitstraling. Dat laatste werd bereikt door de rieten kap. Daarnaast kozen ze voor luxueuze materialen en moest er bij het ontwerp rekening worden gehouden met het fraaie uitzicht aan de achterzijde van de moderne villa. Bij de stoffen lamellen heb je keuze uit vele exclusieve en moderne varianten, zoals suède en linnen, met mooie structuren of juist in effen met een subtiel reliëf. Deze sfeervolle en moderne collectie bestaat uit een ruime keuze hoogwaardig gerecycled aluminium in prachtige kleuren, zilver- en metaaltinten of dessins.


Een trapezium raam heeft de vorm van een driehoek en heeft dus schuine kanten. Horizontale lamellen zijn ontzettend veelzijdig. Op zoek naar lamellen voor in jouw Scandinavische, industriële of moderne interieur? Koop je jouw horizontale lamellen bij Veneta.


Woont u in een moderne nieuwbouwwoning of juist een meer landelijk huis en zoekt u een terrasoverkapping die past bij uw stijl? Met een lamellen terrasoverkapping zit u altijd goed. De strakke belijning van de lamellen terrasoverkapping is bijzonder mooi en komt goed tot zijn recht boven élk terras.


Klein of groot, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu een standaar gebogen, stoffen of kunststof lamel voor de huiskamer zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen. De speciaal voor u op maat gemaakte lamellen zijn gemakkelijk te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts